Férfi vízilabda OB I.

2023.11.05. 06:00

“Nagyon-nagyon tetszett a Szentes most” – Kis Gábor a Vasas-meccs után

Kikapott az Euro Kupában és az OB I.-ben menetelő Vasastól a Metalcom Szentes, de Kis Gábor vezetőedző így is csak dicsérni tudta jó játéka miatt Kurca-parti csapatát. 14–9-re nyertek az angyalföldiek, jövő szombaton 18 órától a Miskolcot fogadja a Szentes rangadón.

Becsei Dávid

Batizi Benedek (a labdával) sok gondot okozott a szentesi játékosoknak támadásban és védekezésben egyaránt.

Fotó: Vidovics Ferenc

Kis Gábor: – Gratulálok a Vasasnak, mert úgy nyerte meg ezt a mérkőzést, ahogy egy ilyen profi csapathoz illik. Egymást érik a mérkőzések a programjukban, de stabilan hozták azt, ami kell egy ilyen találkozó megnyeréséhez. Büszke vagyok a játékosaimra, nagyon-nagyon tetszett a Szentes most. Gyakorlatilag az elmúlt két hétvégén csak pozitívat tudok mondani, mert így is motiváltak játszottak és váltani tudtak. Az első két negyedben megmutatta a Vasas, hogy nincs keresnivalója a Szentesnek olyan szempontból, hogy megnyerheti ezt a meccset. A kis csapatok ilyenkor szoktak megtörni, de sose értük el azt a lélektani határt, amikor tényleg összetörhettünk volna. Nekem ez kifejezetten tetszett! Nem erre a mérkőzésre készültünk, hanem a bajnokság következő időszakára, abból amit elképzelek, ismét kaptam vissza, bizakodó vagyok.

Metalcom Szentes–Vasas 9–14 (2–5, 2–4, 3–3, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 9. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Kun, Tóth K.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Bozó, Magyar 1, Vékony 1, Szatmári, Csorba, Biros 1. Csere: Pethe, Asanin 3, Vismeg B. 1, Kürti-Szabó M., Hajdú 2, Tóth B. Vezetőedző: Kis Gábor.
Vasas: Mizsei – Rasovics 2, Dedovics, Sélley Rauscher 1, Dala 1, Lakatos, Batizi 1. Csere: Randjelovics 2, Burián 2, Bátori 2, Bedő 3, Zerinváry. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 7/4.
Ötméteresből: -, 3/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában