A Szeged-Csanád GA II. Budapesten játszik a Vasas II. ellen

2023.11.17. 18:00

Régi mumushoz mennek

A labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjának 16. fordulójában a Szeged-Csanád GA II. szombat 11 órától lép pályára, amikor a Vasas II. vendége lesz Budapesten, a Fáy utcai stadionban.

A fiatalok edzője, Bilics Igor fejlődést szeretne látni a játékban.

Fotó: Gémes Sándor

Igaz, most csak a két tartalékcsapat találkozik, de a Szeged–Vasas párharc futballban mindig emlékeztet a két klub múltjára. Az NB III. Dél-keleti csoportjában szombat 11 órától kezdődő meccs előzményeként a két együttes már összecsapott a sorozat első fordulójában, és akkor a fővárosiak 1–0-ra győzni tudtak Szegeden is.

A Tisza-parti alakulat nagyon régen aratta az eddigi egyetlen győzelmét újoncként a harmadosztályban: még szeptember 9-én sikerült megverni a Füzesgyarmatot 4–2-re, azon kívül mindössze három döntetlenje van a csapatnak, így nem csoda, ha utolsó a tabellán. A Vasas II. ellenben szépen apránként gyűjtögette a pontokat, és már 20 pontja van, így a középmezőnyben foglal helyet.

– A játék minden elemében szeretnék előrelépést látni a csapattól. Jól dolgoztak a srácok a héten, reméljük, ezt a teljesítményt sikerül a mérkőzésen is megvalósítani. Egy igazi „kis rangadót” várok, hiszen az ellenfelünk is egy fiatalokkal felálló második csapat lesz. – mondta Bilics Igor, a Szeged-Csanád GA II. vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában