Közel járt a pontszerzéshez a Hódmezővásárhelyi FC

2023.11.18. 17:37

Több, mint bosszantó: dráma a 93. percben

Az éllovas Békéscsaba a 93. percben szerzett góllal tudott nyerni Hódmezővásárhelyen a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjának 16. fordulójában.

Tóth Dániel (balról) sem tudott gólt szerezni a Békéscsaba ellen.

Fotó: Gémes Sándor

A Hódmezővásárhelyi FC az első félidőben megpróbálta kihasználni az erős hátszelet, kezdeményezőbb volt ebben a szakaszban. Ennek komoly helyzet nem adott nyomatékot, bár ha Gréczi Márton jó helyzetben nem ront, akkor vezethetett volna, igaz, Deczki Máténak is volt egy bravúrja ziccerben. A 44. percben Vladul Stefán fejese ment a kapu középébe és landolt Póser Dániel kezében.

A második félidőben sem engedte kibontakozni, ritmusba lendülni a Békéscsabát a HFC, amely kontrákból veszélyeztetett, miközben a vendégek domináltak.

A mérkőzésben egyáltalán nem volt benne a gól, mindkét fél megelégedett volna a meccs képe alapján a döntetlennel, ám a 93. percben mégis a Csaba nyerte meg a találkozót. Jobbról érkezett egy beadás, amelyet Vólent Roland az ötösön szép mozdulattal, egy egyéni villanással juttatott a kapuba, 0–1.

Antal Krisztián: – Sajnálom a fiúkat, a csapatot, hogy az utolsó pillanatok így alakultak. Sokat tettünk az egy pontért, és hogy a mérkőzés egésze az irányításunk alatt legyen, illetve hogy a meccs vége meg ne így alakuljon. A Békéscsaba semmivel sem volt jobb nálunk, a bajnokság során sokadjára szerencsésen nyerte meg a mérkőzést, és szerezte meg a három pontot.

Hódmezővásárhelyi FC–Békéscsaba 0–1 (0–0)

Labdarúgó NB III., Dél-keleti csoport, 16. forduló. Hódmezővásárhely, 600 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Kovács Gábor, Vad Anita).

HFC: Deczki – Guth Á., Zana, Dóra D., Zámbori D. – Gréczi, Arany G., Hegedűs M., Juhász J., – Vladul (Rabecz V., 88.), Tóth D. (Sipos G., 76.). Vezetőedző: Antal Krisztián. 

Békéscsaba: Póser – Hodoniczki, Farkas M., Bora, Pintér N. – Geiger (Ilyés T., 68.), Komáromi (Mihály B., 84.), Váradi, Zvara L. (Máris, 84.), Kóródi (Mikló, 58.) – Zádori (Vólent, 58.). Vezetőedző: Csató Sándor.
Gólszerző: Vólent (93.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában