Helyi sport

2023.11.04. 18:13

Új edzővel játszott döntetlent a St. Mihály

Miskolcról csent el egy pontot a KÉSZ-St. Mihály Szeged a női labdarúgó NB I.-ben.

Delmagyar.hu

Döntetlent játszottak a lányok Miskolcon.

Fotó: KÉSZ-St. Mihály Facebook-oldala

November elsejétől új edző dolgozik a KÉSZ-St. Mihály Szeged női NB I.-es csapatánál: Koncz Zsolt helyét Vajda Fandjo vette át, akinek segítője Szabó Árpád lesz.

Az új szakmai stáb első tétmeccsét Miskolcon, a DVTK vendégeként játszotta. A lányok ugyan hátrányba kerültek, de a szünet után kihasználták az emberelőnyt, és Papp Szidónia találatával egyenlítettek – ennek köszönhetően megszakadt a négy meccse tartó pont nélküli széria, döntetlennel debütált tehát az új szakmai stáb a gárda élén.

A szegediek ezzel továbbra is 10. helyen állnak a tabellán, jövő szombaton pedig az MTK Budapest csapatát fogadják a Szent Gellért Fórumban. 

DVTK–KÉSZ-St. Mihály Szeged 1–1 (1-0)
Simple női labdarúgó NB I., 9. forduló. Miskolc, DVTK edzőközpont, vezette: Kalydy Dionízia Imola (Kiss-Szemán, Dobos).
DVTK: Orgoványi – Smajic, Nagy P. (Hiba, 74.), Boros, Oláh (Madarász, 60.), Krisztin (Mikó, 85.), Geréd, Havasi, Sain, Nagy L. (Katona, 85.), Somogyi. Vezetőedző: Bém Gábor.
KÉSZ-St. Mihály Szeged: Schildkraut – Koszo, Papp, Micic (Balázs, 63.), Sajti (Farkas N., a szünetben), Knezevic, Malasevic, Balázs, Ónodi, Jovanovic, Németh Zs. Vezetőedző: Vajda Fandjo.
Gólszerzők: Nagy P. (25.), ill. Papp (79.).
Kiállítva: Somogyi (71.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában