Helyi sport

2024.01.18. 14:48

A tabella másodikját fogadja a Kosársuli pénteken

Kemény csata vár a vásárhelyiekre a 16. fordulóban a Hódtói sportcsarnokban.

Delmagyar.hu

Szükség lesz a csapatjátékra péntek este.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

A Pénzügyőr elleni fontos, idegenbeli győzelmet követően pénteken 18.30-tól a Sopron csapatát fogadja a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói sportcsarnokban.

A Hűség városának együttese a tabella második helyén áll, és két győztes meccs után érkezik Hódmezővásárhelyre. A Kosársuli október közepén sima vereséget szenvedett Sopronban, akkor 89–63-ra nyert a SMAFC. A vásárhelyiek ellenfele viszont az imponáló hazai mérlege (8 győzelem, 1 vereség) idegenben csak 3 győzelmet és 3 vereséget tud felmutatni, ugyanakkor az utóbbi öt mérkőzés alapján éppen ellentétesen teljesítenek a csapatok, hiszen a SMAFC 4–1-gyel hozta az elmúlt öt meccsét, míg a Kosársuli egy győzelem mellett négy vereséget szenvedett az utóbbi hetekben.

A pénteken 18.30-kor kezdődő Vásárhelyi Kosársuli–SMAFC mérkőzésre a belépés díjtalan, de a bejáratnál kihelyezett adománygyűjtőbe pénzadományokat vár a Kosársuli. A bevételből az egyesület csapatainak utazását támogatják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában