Helyi sport

2024.01.08. 20:54

Bácsi Bernáték párosát választották az Év fogyatékos csapatának

A Magyar Állami Operaházban rendezték meg az M4 Sport az Év Sportolója Gálát, amelyen díjat vehetett át az ATSK Szeged szervátültetett sportolója.

Delmagyar.hu

Bácsi Bernáték párosa lett az Év fogyatékos csapata az Év Sportolója Gálán.

Fotó: Karnok Csaba

Az Év fogyatékos csapata kategóriában került be a legjobb három közé a szervátültetett asztalitenisz férfi páros. Az ATSK Szeged sportolója, Bácsi Bernát, valamint Szendi János párosa világbajnokságot nyert Ausztráliában, Bácsi Bernát pedig egyéniben is vb-címet nyert. A pároson kívül a kategória ötszörös győztese, a női kerekesszékes vívóválogatott, valamint a paraasztalitenisz-válogatott volt versenyben: végül a szavazatok alapján az Év fogyatékos csapata a szervátültetett asztalitenisz férfi páros lett!

A díjat Klein Ábrahám, magyar származású izraeli, korábbi labdarúgó-játékvezető, valamint Jónyer István, a Nemzet Sportolója, négyszeres világbajnok magyar asztaliteniszező adta át.

Köszönjük a megtiszteltetést, nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk! Sikerült világbajnokságot nyernünk, köszönjük a szövetségnek, hogy kijuthattunk Ausztráliába! Köszönjük a támogatást a családunknak, az edzőinknek, hogy kínoztak bennünket. Hajrá, szervátültetettek, hajrá, magyarok! – nyilatkozta a díj átvételét követően Szendi János. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában