A Gól söröző Csengele két korosztályban nyert kispályás futballtornát

2024.01.27. 07:19

Igazi baráti a történet

Az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótorna két korosztályában, a +35-ben és a +45-ben is nyert a Gól söröző Csengele, az előbbiben ráadásul sorrendben ötödször végzett az élen Kun-Szabó Tibor vezetésével.

Mádi József

Kun-Szabó Tibor (balról áll) két erős csapatot hozott össze, a képen a +35-ösök.

Fotó: Márki Ferenc

Elég ritka, hogy egy csapat két korosztályban ugyanabban az évben megnyerje ugyanazt a tornát. Nos, a Gól söröző Csengele megtette mindezt. Az Új év-Szkitasport-kupa domaszéki eseményein ugyanis első lett a +35-ös és a +45-ös korcsoportban is.

 – A győzelem motivált, amikor elkezdtük megszervezni mindkét alakulatot. A játékosok többsége az Amnézia nevű csapatban együtt szerepel, ebben nagy segítségemre volt Tóth Szabolcs, illetve visszautalnék még a kezdetekre, amikor Lóczi Péterrel együtt indítottuk el a +35-ös együttest. Ebben a kategóriában sorrendben ötödször végeztünk az élen, és mivel akadtak, akik a +45-be beleöregedtek, így frissítettük a fiatalabbak keretét. Valamilyen úton-módon egyébként szinte mindegyik labdarúgó volt már a játékosom kis- vagy nagypályán – nyilatkozta Kun-Szabó Tibor, a csapat vezetője.

 Sokan egyetértettek abban, hogy a torna +45-ös döntője az egész esemény legszínvonalasabb mérkőzése volt.

– Én azt szeretem, amikor játék van a pályán, és nem a félpályáról lesz találat, hanem mondjuk addig megy a passz, amíg a gólvonalról be lehet passzolni a labdát a kapuba. Amíg erőnk, időnk van, és amíg megszervezik, jövünk erre az eseményre. Győzni szeretnénk elsősorban, és jó mérkőzéseket játszani, erre pedig volt példa például a két vajdasági csapat ellen. Igazi baráti történet a miénk – mondta végül Kun-Szabó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában