A Szegedi TE Bábolnán folytatja a bajnoki szereplését

2024.01.19. 11:26

Indul a tavaszi szezon

A férfi tekecsapat szuperliga 2023–24-es sorozata folytatódik: a címvédő Szegedi TE szombat délben Bábolnán kezdi meg a tavaszi szereplését.

Mádi József

Karsai Ferenc klubelnök (balról) sikert vár a szegedi csapattól.

Fotó: Gémes Sándor

A második helyről várja a tavaszi folytatást a férfi tekecsapat szuperligában a címvédő Szegedi TE, amely nyolc győzelem mellett egyetlen vereséget szenvedett el az ősszel, mégpedig a Kaposvár otthonában.

Így a somogyiak várhatják az első helyről a tavaszt, amely a szegedieknek máris folytatódik. Január 27-én a Bajnokok Ligájában a negyeddöntő első találkozóját a horvát Zapresic ellen vívja hazai pályán a csapat, és mivel erre a napra volt kiírva az első tavaszi bajnoki, így a 10. forduló mérkőzését előrehozták.

A Szegedi TE szombat 12 órától az újonc Bábolna otthonában szerepel. A Komárom-Esztergom vármegyei alakulat négy pontot gyűjtött az eddigi kilenc fordulóban, míg a szegediek 16-ot.

A két csapat első bajnoki mérkőzése az újszegedi teke- és bowlingcentrumban egyértelmű hazai sikert hozott, Kiss Norberték 8:0-ra múlták felül aktuális ellenfelüket. A két csapat összteljesítménye között 213 fa volt a különbség...

Ezúttal nem várható ekkora rés a mérkőzésen, de az esélyek mindenképpen a szegediek mellett szólnak. A Bábolna otthon szerezte az összes pontját, hiszen 6:2-re verte a Pápát és 4,5:3,5-re a Győrt. A Bábolna hazai átlaga 3395, a Szeged idegenbeli átlaga pedig 3665 fa, ez a statisztika is a Tisza-partiak mellett szól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában