Ismét bajnokijuk lesz két BL-meccs között

2024.02.24. 06:00

50. meccsét játssza ma a Pick Szeged a Pick Arénában

A férfi kézilabda NB I. 17. fordulójában az OTP Bank-Pick Szeged a Fejér-B.Á.L. Veszprémet fogadja ma 18 órától a Pick Arénában.

Becsei Dávid

Fotó: Karnok Csaba

Jubileumi mérkőzést játszik ma az OTP Bank-Pick Szeged a Pick Arénában, ugyanis ez lesz a csapat ötvenedik fellépése a 2021. december 9-én átadott létesítményben. Az ellenfél a bajnoki tabellán sereghajtó Fejér-B.Á.L. Veszprém lesz. A "kis" Veszprém négy pontot gyűjtött eddig, miután nyert Budakalászon, illetve hazai környezetben legyőzte az Egert.

A szegediek másodikok a tabellán négy ponttal megelőzve azt a Tatabányát, amely egy mérkőzéssel többet játszott a Picknél. A címvédő Telekom Veszprémnek hatpontos az előnye, de a Szegednek vele szemben is meccshátránya van.

Különleges mérkőzést játszik a Pick Szeged ma este a Fejér-B.Á.L. Veszprémmel, ugyanis a hazaiak ötvenedik találkozója lesz ez a Pick Arénában. Eddig 38 alkalommal nyertek, kétszer döntetlent játszottak, míg kilencszer kikaptak Bánhidi Bencéék. Az eddigi negyvenkilenc meccsre 175 ezer 78 fő látogatott ki az Arénába, akik 1677 hazai gólt láthattak – gyűjtötte ki a klub.

A szegediekhez kapcsolódó friss hír, hogy tegnap bejelentették Magnus Röd érkezését. Korábban már hivatalossá vált Tobias Thulin, Lazar Kukics, Janus Smárason és Jérémy Toto szerződtetése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában