Helyi sport

2024.02.08. 14:58

A csoport két legjobb formájában lévő csapata játszik péntek este Vásárhelyen

Újabb hazai meccs vár a kiváló formában lévő Vásárhelyi Kosársulira.

Delmagyar.hu

Pénteken ismét itthon játszanak a vásárhelyiek.

Fotó: Hunbasket.hu

Zsinórban négy győzelmet követően az NB I./B Zöld csoportjának jelenlegi második helyezettjét, a Tiszaújvárost fogadja pénteken este a Vásárhelyi Kosársuli férfi kosárlabdacsapata.

Pénteken 18.30-tól a Zöld csoport jelenleg két legjobb formában lévő csapata találkozik, hiszen a tiszaújvárosiak is négy győzelem után érkeznek a Hódtói sportcsarnokba.

A Tiszaújváros 14 győzelemmel és 4 vereséggel áll a második helyen, idegenben pedig az eddigi tíz mérkőzéséből hetet is megnyert. A vásárhelyiek immáron pozitív mérleggel állnak a hazai mérleget tekintve, a sűrű középmezőnyből pedig egy újabb sikerrel megközelíthetnék a rájátszást érő helyek valamelyikét.

A pénteken 18.30-kor kezdődő mérkőzésre a belépés továbbra is díjtalan, de a bejáratnál kihelyezett adománygyűjtőbe pénzadományokat vár a Kosársuli. A bevételből az egyesület csapatainak utazását támogatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában