Helyi sport

2024.02.26. 12:29

Fontos meccsen maradt alul a Floratom

Fontos mérkőzést veszített a férfi asztalitenisz Extraligában a Floratom Szeged AC.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Dömötör Csaba

Fotó: Domotor Csaba

A Tisza-partiak ellenfele ugyanis a tabellán mögötte álló székesfehérvári Honvéd Szondi SE csapata volt. A páros mérkőzésen a Kizakisz Georgiosz-Vitsek Iván kettős ötszettes csatában maradt alul a Molnár Krisztián-Jakab Gábor duóval szemben úgy, hogy a döntő szettben 9:5-re vezetett a szegedi páros, de végül a vendégeké lett a páros meccs. Egyéniben Vitsek ugyan javított Zombori ellen, viszont Kishegyivel szemben egy olyan meccset veszített el, amellyel előzetesen számolhattak a szegediek. Szabó Krisztián öt szettben múlta felül Kishegyit, viszont Molnártól kikapott, Kizakisz pedig csak egy-egy szettet tudott elhozni Zomborival és Molnárral szemben.

A Dunaújváros visszalépése nem befolyásolja a helyezéseket, hiszen mindenki győzelmet könyvelhetett el ellenük. Hétvégén viszont zárul az Extraliga alapszakasza, amikor eldől, hogy a Floratom a felső-, vagy az alsóházban folyatja majd, a csapat a Soltvadkertet látja vendégül az utolsó játéknapon.

Lukács Levente: A felsőházba jutásért vívott küzdelemben nagyon fontos pontokat veszítettünk  a kiélezett szituációkban jobban teljesítő vendégekkel szemben.

Floratom Szeged AC–Honvéd Szondi SE 2:5
Férfi asztalitenisz Extraliga, 10. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Vitsek, Szabó K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában