Helyi sport

2024.02.14. 09:59

Két szegedi kapust is beválogattak

Kezdődik a Nemzetek Ligája a hölgyeknél is.

Delmagyar.hu

Schildkraut Fruzsina a válogatottban bizonyíthat.

Fotó: ADAM KOSZO

A KÉSZ-St. Mihály Szeged két kapusa is válogatott meghívót kapott: Schildkraut Fruzsinát a magyar, míg Anasztaszija Krsztovicsot a montenegrói válogatottba hívta meg a szövetségi kapitány.

A montenegrói csapat a Nemzetek Ligájában Észak-Írország ellen játszik két mérkőzést február 23-án és 27-én, amelyeken pályára léphet Krsztovics is.

A magyar csapat a világranglista 18. helyén álló belgák ellen játszik kétszer, előbb itthon, majd február 27-én Belgiumban találkoznak a csapatok. A párharc győztese az A, a vesztese pedig a B ligában kezdi meg a következő idényt a Nemzetek Ligájában. A mieink ősszel a második helyen zártak a B ligában, míg a világranglistán 23 hellyel előttünk álló belgák a harmadik helyet szerezték meg saját csoportjukban az A ligában. A párharc első mérkőzését a felcsúti Pancho Arénában játssza a válogatott, majd öt nappal később a leuveni The King Power At Den Dreef Stadium ad otthont a visszavágónak.

A KÉSZ-St. Mihály Szegedet Schildkraut Fruzsina képviseli, a magyar keret tagja az ETO FC Győr szegedi játékosa, Savanya Csilla is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában