Helyi sport

2024.02.05. 11:29

Nem borult a papírforma a Floratom komlói meccsén

A bajnoki címért küzdő Komló vendégeként folytatta a férfi asztalitenisz Extraliga idei küzdelmeit a Floratom Szeged AC.

Delmagyar.hu

Nem tudott meglepetést okozni Komlón a Floratom.

Fotó: Török János

Az eddigi meccsei közül egy kivételével mindet megnyerő komlóiak magabiztos győzelmet arattak. Szabó Krisztián játszotta a legszorosabb meccset, aki Sabján Gergely ellenében kétszettes hátrányból kiharcolta a döntő játszmát, de ott már nem sikerült fordítania. A fiatal Kizakisz ugyan 3:0-ra kikapott Szitától, de mérkőzésük ennél jóval szorosabb volt, majd a kínai Wei Chen ellen nem tudott nyerni Vitsek, Szabó pedig csak egy szettet csent el. 

A szegediek legközelebb február 24-én a tabellán közvetlen riválisnak számító, székesfehérvári Honvéd Szondi György SE csapatát fogadják, a hatodik helyen álló, öt győzelmet számláló Floratom az egy sikerrel kevesebbet gyűjtött gárda ellen vív majd fontos találkozót.

Lukács Levente: A Komló együttese igazolta a papírformát, erőnkből csupán felvillanásokra futotta.

Komlói Bányász–Floratom Szeged AC 7–0
Férfi asztalitenisz Extraliga, 9. forduló.

A klub második csapata magabiztos győzelmet aratott az NB II. Dél-keleti csoportjában a sereghajtó Kecskemét ellen, ezzel továbbra is tartja dobogós pozícióját a bajnokságban.

Floratom Szeged AC II.–Kecskeméti Spartacus 12–6
Férfi asztalitenisz NB II., Dél-keleti csoport, 10. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Kancsár (3), Kókai (3), Lukács (3), Kardos (2) és a Tóth-Lukás páros. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában