Hazai folytatja a szegedi csapat

2024.02.29. 11:38

Pápai látogatás

Újra hazai mérkőzés következik a Szegedi TE férfi tekecsapatának: a szuperliga 14. fordulójában a Pápa látogat az újszegedi teke- és bowlingcentrumba, a találkozó szombat 14 órakor kezdődik.

Mádi József

Karsai László és a szegedi csapat újra hazai pályán gurít.

Fotó: Karnok Csaba

Két meghatározó játékosa nélkül is magabiztosan győzött a legutóbbi bajnoki mérkőzésén Szentgotthárdon a Szegedi TE férfi tekecsapata. A szuperliga 13. fordulója szerencsét hozott az együttesnek, hiszen 6:2-es sikert könyvelhettek Karsai Lászlóék, miközben Zapletán Zsombor és a légiós Milan Jovetics nem tartott a csapattal a vasi túrára.

Ha minden jól megy, a következő, 14. játéknapon már mindkettőjük játékára számíthat a stáb, az ellenfél pedig a Pápa lesz szombat 14 órától.

A két együttes az 5. fordulóban találkozott egymással, akkor a Veszprém vármegyei városban a szegediek 7:1-re nyertek. Nem csak emitt, hanem az esélyek reális figyelembe vételével is azt kell mondanunk, nagyjából ez a végeredmény várható a leendő találkozón is. A pápaiak éppen az előző fordulóban aratták az első sikerüket ebben a szezonban, hiszen otthon legyőzték a Győrt 6:2-re, így elléptek az utolsó helyről éppen a győriek kárára. 

A bajnokság hajrája lassan elérkezik, és bizony lesznek még izgalmak, hiszen mind a régi és nagy rivális Zalaegerszeg, mind a jelenlegi éllovas Kaposvár is Szegedre látogat, míg idegenben egy székesfehérvári és egy szanki túra vár a bajnoki címre hajtó csapatra – április elejére eldől az elsőség sorsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában