delmagyar.hu podcast

2024.03.11. 16:00

Délmagyar podcast – Sporthang: Kell-e már Szegeden NB I.-ről beszélni?

Delmagyar.hu

Kell-e már Szegeden NB I.-ről beszélni? Hétről hétre felmerülő kérdés ez a Délmagyar Sporthang című podcastban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapatának szereplése kapcsán. A legfrissebb adásban ezúttal Becsei Dávid és Vajgely Pál sportújságírók beszélgettek a Kozármisleny elleni győzelemről, amellyel a szegedi csapat a Vasas Ajka elleni döntetlenjének köszönhetően egy pontra megközelítette a dobogót. A feljutó helyen álló Győr sem tűnik távolinak, így akár sorsdöntő is lehet majd szegedi szempontból a vasárnap délutáni rangadó Balmazújvárosban a listavezető Nyíregyháza ellen.

Megismétlődik a 2023-as párosítás a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Nagypéntek előtti este a Pick Arénában találkozik egymással az OTP Bank-Pick Szeged és a Telekom Veszprém. A tét a legjobb nyolc közé jutás lesz, a visszavágót április 4-én játsszák Veszprémben. Felmerült, hogy mennyire változatos ebben a formában a BL, hiszen rendre megismétlődnek klasszikus párosítások kézilabdában és labdarúgásban is.

Hat bajnoki óta tartó nyeretlenségi sorozata szakadt meg a Szedeáknak a Kaposvár elleni győzelmével. Átbeszéltük, hogy mit jelent ez a siker a felsőházi rájátszás szempontjából, mennyi győzelemre van szükségük ehhez Simándi Árpádéknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában