Helyi sport

2024.03.10. 14:36

Ismét döntetlent játszott a HFC

Hiába a második félidő nagy lehetőségei, nem sikerült betalálni a vásárhelyi csapatnak az NB I.-es múlttal rendelkező játékosokkal felálló Vasas II. otthonában.

Vajgely Pál

Hiába irányította a meccset a kék-sárga mezes HFC, nem tudott gólt szerezni a Vasas II. ellenében.

Fotó: Vasas FC

Egy megerősített Vasas II. otthonában lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC az NB III. Dél-keleti csoportjában, a hazaiaknál ugyanis az NB I.-es múlttal bíró Hinora Kristóf és Szánthó Regő is kezdőként lépett pályára.

A meccs elején a HFC volt aktívabb, viszont ezt követően a Vasas II. volt kapura veszélyesebb. Az angyalföldiek főleg pontrúgásokból veszélyeztettek, egy kavarodás után pedig egy nagyobb lehetőségük is volt. Ezt követően azonban Gréczi vezérletével több veszélyes támadást vezetett a Vásárhely, a támadó a szélen többször is meg tudta bontani a Vasas II. védelmét, de az utolsó megmozdulásokba rendre hiba csúszott. Rabecz Valter lövésénél Bánfalvi kapus mutatott be bravúrt, majd Gréczi spiccel kapura lőtt labdája kevéssel ment el a kapufa mellett.

A szünet után a HFC állt közelebb a gólhoz, a hajrában Pleszkán egy visszaívelt labda után közelről kihagyta a lehetőségét, valamint Gréczi egy visszagurítás után szintén megszerezhette volna azt a gólt, ami eldönti a meccset. Két alkalommal büntetőt reklamálhattak a vásárhelyiek, de végül maradt a gól nélküli döntetlen – a HFC így a legutóbbi hét mérkőzéséből ötödjére is döntetlenre végzett.

Antal Krisztián:A megerősített Vasas II. ellen örülhetünk a stabilitásunknak, kontrolláltuk az ellenfél pontrúgásait, megakadályoztuk a gyors támadásaikat. Ha picit rutinosabbak, pontosabbak vagyunk a kapu előtt, akkor gólokat lőhettünk volna. Sajnáljuk, hogy két esetben a játékvezető sípja néma maradt. 

Vasas FC II.–Hódmezővásárhelyi FC 0-0
Labdarúgó NB III., Dél-keleti csoport, 19. forduló. 
Budapest, Ilovszky Rudolf stadion, 200 néző. Vezette: Nagy Attila László (Dobos, Bán).
Vasas II.: Bánfalvi – Szabó B., Puskás, Feledy, Papp, Rab (Almeida, 87.), Farkas B., Varga, Hinora (Molnár Cs., a szünetben), Szántó (Hős, a szünetben), Barkóczi (Rideg, 66.). Edző: László András.
HFC: Deczki – Guth, Molnár B., Zana, Zámbori, Dóra, Pleszkán, Mahler (Borbás, 64.), Sipos, Rabecz V. (Török, 64.), Gréczi. Edző: Antal Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában