Helyi sport

2024.03.19. 12:48

Itthon kezdi az alsóházi rájátszást a Vidux-Szegedi RSE

Szerdán 19.30-tól a Dunaújváros lesz a szegediek ellenfele az újszegedi sportcsarnokban.

Delmagyar.hu

A fekete mezes szegediek itthon kezdik a rájátszást.

Fotó: KOCSIS ALÍZ

Véget ért az alapszakasz a férfi röplabda Extraligában, a Vidux-Szegedi RSE pedig a 9-12. helyekért zajló rájátszásban lesz érdekelt a folytatásban. Az idény ezen szakaszát két hazai meccsel indítja a Tisza-parti gárda, amely az alapszakaszban minden mérkőzését elveszítő Dunaújváros ellen játszik szerdán 19.30-tól az újszegedi sportcsarnokban.

Két mérkőzést fogunk játszani a héten, szerdán a Dunaújváros ellen, a másikat pedig vasárnap a Miskolc ellen. Az alapszakasz befejezése óta eltelt időszakot igyekeztünk kihasználni arra, hogy a hiányosságainkat, hibáinkat javítsuk, illetve igyekeztünk a kisebb-nagyobb sérülésekből felépülni. Sajnos Borsi Levente csuklósérülése miatt továbbra sem tud a rendelkezésünkre állni, Davi Pozzobon brazil játékosunk is combsérülés miatt még lábadozik. Sérülése javulóban van, de még nem százszázalékos. Ezen kívül még néhányan küzdenek kisebb sérülésekkel. Ez a kis pihenő lehetőséget nyújtott arra, hogy kissé összedrótozzák magukat. A Dunaújváros fiatal, tehetséges, agilis játékosokból áll, több mérkőzésen bizonyították már, hogy jó teljesítményre is képesek, úgyhogy igyekszünk a legjobb formánkat mutatni. Mindenképpen szeretnénk egy jó és motivált hajtós játékot a pályára rakni ellenük. A Miskolc rutinos, sok csatát megélt játékosokból álló csapat, akik az utóbbi időszakban egyre jobb formában röplabdáznak, úgyhogy mindenképpen jó mérkőzésre számítok ellenük. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, mindenképpen a legjobb játékunkra lesz szükség. Bízom benne, hogy a lehetőségeinkhez képest a legjobb összeállításban tudunk ellenük a pályára lépni – mondta a klub honlapján Berkes Zoltán, a csapat vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában