A vasárnapi NB II.-es mérkőzés rendkívül fontos lehet a csapat sorsát illetően

2024.03.07. 12:31

Március: a nők és a rangadók hava

Nőnapi kedvességgel várja a hölgyszurkolókat március második mérkőzésén hazai pályán a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata, amelynek programjában két fontos mérkőzés következik.

Mádi József

A vasárnapi meccsre női szurkolókat is várnak a Szent Gellért Fórumba.

Fotó: Gémes Sándor

Előbb a Kozármisleny, majd a Nyíregyháza. 

Ez a két rangadó következik a labdarúgó NB II.-ben a Szeged-Csanád GA együttesének. Vasárnap 17 órától a Baranya vármegyei alakulat érkezik a Szent Gellért Fórumba, egy héttel később pedig az éllovas és szinte már újra NB I.-es Nyíregyháza vendége lesz Balmazújvárosban a csapat.  

Nincs idő tehát unatkozni, megy a show tovább, jönnek azok a mérkőzések, amelyekért igazán érdemes futballozni.

Az előző fordulóban Csákváron a 89. percben győztes gólt elért, 25 éves Palincsár Martin is így van ezzel, akinek ez volt az első szegedi színekben elért gólja, amióta megérkezett. Ehhez pedig 17 bajnoki találkozó kellett kék-fekete színekben.

– Nagyon boldog vagyok, hogy végre sikerült megszereznem az első szegedi gólomat. Vezetőedzőnk, Alekszandar Sztevanovics mindig azt kéri tőlünk, hogy támadjuk az üres területet. Ahogy Márkvárt Dávid megkapta a labdát, egyből elindultam és ő ezt észrevette. Tökéletes átadást kaptam, szerencsésen elém pattant a labda és onnan már könnyű dolgom volt. Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a Csákvár rendkívül kemény és agresszív ellenfélnek bizonyult. Sokáig nem tudtuk feltörni őket, de végül összejött a győzelem és ez a legfontosabb. Szerintem ugyanilyen hozzáállással kell belevágnunk a vasárnapi rangadóba is, és akkor nem lehet gond. Szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatot és egyúttal kiszolgálni a hazai közönségünket – mondta a támadó középpályás a klub hivatalos médiafelületén.

Az elmúlt két győzelem nyugodt hangulatot biztosíthatott a csapat heti munkájához, de erre szükség is volt, mert a Kozármisleny után rögtön a bajnoki éllovas, a tabellát meggyőző fölénnyel vezető Nyíregyháza alkalmi otthonába utazhat a Szeged. Két olyan meccs következik, amely akár létfontosságú is lehet az NB II., akár a Tisza-partiak sorsát illetően.  

Ami pedig a nőnappal kapcsolatos meglepetést illeti, a klub ingyen engedi be majd a mérkőzésre a hölgyszurkolókat, akiknek mindössze egy kedvezményes belépőt kell kiváltaniuk a meccs előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában