Férfi kézilabda NB I.

2024.03.01. 13:21

Tehetséges magyar játékosával hosszabbított szerződést a Pick Szeged

Élt az opciós joggal, 2026. június 30-ig szerződést hosszabbított az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Szilágyi Benjáminnal.

Becsei Dávid

Szilágyi Benjámin élt a kapott lehetőséggel.

Fotó: Török János

A 20 éves játékos az elmúlt nyáron Balatonboglárról, a NEKA csapatából tért vissza Szegedre. Remek idényt fut a tehetséges jobbszélső, az NB I.-ben a Pick második legeredményesebb játékos ötvenhárom góllal, míg a Bajnokok Ligájában idén debütált, négyszer volt eredményes eddig.

–  Kisgyerekként az volt az álmom, hogy a kék mezt viselhessem. Ez megvalósulhatott, és büszke vagyok arra, hogy szeretett klubom számol velem, így meghosszabbították velem a szerződésem. Tudom, hogy még sokat kell dolgoznom, van még hova fejlődni, de ezen munkálkodom, hogy még jobb legyek. Élvezem minden pillanatát a csapatnál, nagyon rendesek velem a társak, rengeteg segítséget kapok tőlük – nyilatkozta a klubhonlapon  a hosszabbítás kapcsán Szilágyi Benjámin. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában