Nem lesznek ott a felsőházi rájátszásban

2024.03.05. 14:58

Utolsó alapszakasz-meccsére készül a Vidux-SZRSE

Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata a kilencedik helyen zárja az alapszakaszt, nem lesz ott az Extraliga felsőházi rájátszásában. Holnap 19.30-tól Kecskeméten lépnek pályára Berkes Zoltán vezetőedző tanítványai.

Delmagyar.hu

Fotó: Kocsis Alíz

– Hogy még egyszer annyit tudjunk javulni a mérkőzésre, mint a múlt hetire, azt mindenképpen célnak tekintem a csapatnak. Jó lenne a védekezésünkben feljavulni és akkor azt mondom, hogy teljes mértékben elégedett lennék a látott játékkal, amit szerdán nyújtunk. Nagy, kiélezett csatára számítok, Kecskeméten mindig jó mérkőzéseket játszunk, bízom benne, hogy ismételten így lesz és ha jól játsszunk, minden eredmény benne lehet. Én bízom benne, hogy ha jól játszunk, akkor be tudjuk húzni ott a győzelmet, még ha ez nem is számít a végső elszámolásnál – nyilatkozta az SZRSE honlapján Berkes Zoltán, a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapatának a vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában