Helyi sport

2024.04.12. 13:13

Dupla rangadó Tiszaszigeten a hétvégén

Tiszaszigeten rendezik a labdarúgó Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály felsőházi rájátszásának rangadóját, ahol a győztes tovább tapadhat az éllovas SZVSE-re. Kulcsfontosságú mérkőzés következik a IV. osztály mindkét csoportjában.

Vajgely Pál

Izgalmas meccsek várnak a szigeti drukkerekre.

Fotó: Karnok Csaba

Jelenleg 11 ponttal vezet az SZVSE a vármegyei I. osztály felsőházi rájátszásában az Algyő előtt: a második helyen álló algyőiek viszont a mai napon a közvetlenül mögöttük álló, három ponttal kevesebbet gyűjtő Tiszasziget vendégei lesznek. Az élen álló Vasutasok Kiskundorozsmán szeretnének újabb lépést tenni a bajnoki cím felé, persze a dorozsmaiak számára a dobogó elérése még komoly motivációt jelenthet. Az alsóházban a sereghajtó FK Szeged múlt heti sikerét követően a csoportot vezető, egyelőre a rájátszásban nyeretlen Balástyát fogadja.

A vármegyei II. osztályban az UTC vendége lesz a magabiztosan menetelő Sándorfalva, alsóházi ellenfél vár a második Deszk és a harmadik Csongrád csapatára is. A vármegyei III. osztályban az első fogadja a másodikat, a Tiszasziget II. leszakíthatja riválisát, vagy az Öttömös tovább üldözheti az éllovast. A IV. osztály két csoportjában is a dobogóért vívott csata fontos állomása következik a Kiszombor–Mindszent és az Újszentiván–Dóc mérkőzésekkel. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, felsőház, szombat, 16.30:  Tiszasziget–M-Perfect Home-Algyő, Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Makó, Kiskundorozsma–SZVSE-G-Falc Kft. Alsóház, péntek, 18.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–Szentesi Kinizsi. Szombat, 16.30: FK 1899 Szeged–Balástya. Vasárnap, 16.30: Bordány–Ásotthalom.

Vármegyei II. osztály, szombat, 16.30: Mártély–Zsombó, UTC–Sándorfalva, Csongrád-Draxi Gép Kft–Tömörkény, Deszk–Apátfalva, Csanytelek–Mindszent. Vasárnap, 16.30: Csengele–St. Mihály, Algyő II.–Röszke. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 16.30: Sándorfalva II.–Bordány, Forráskút–Ruzsa, Zákányszék–Csanádpalota. Vasárnap, 16.30: Tiszasziget II.–Öttömös, Földeák–Üllés, Szatymaz–Makó FC-Duocor-Givaudan. A Baks szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16.30: Újszentiván–Dóc. Vasárnap, 16.30: Tömörkény II.–Csanytelek II., Kistelek–Kiskundorozsma II., Balástya II.–Fülöp SE. A Gyálarét szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 16.30: Eperjes–Ambrózfalva, Kiszombor–Mindszent II. Vasárnap, 16.30: MAS SE–Ópusztaszer, Tápé–Hódmezővásárhelyi FC III., Nagylak–Kübekháza. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában