Megverte a Martfűt a Szeged-Csanád GA II.

2024.04.07. 16:58

Kemény meccsen győztek

A labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjában újabb lépést tett a bentmaradás felé a Szeged-Csanád GA II., amely a Martfű ellen hazai pályán 3–1-re győzött.

Mádi József

A szegediek kellően hatékonyan futballoztak a Martfű ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Már a 34. percben kettőt cserélt a Martfű: a NB I.-es szegedi női labdarúgócsapat korábbi edzője, Koncz Zsolt egyáltalán nem lehetett elégedett bő fél óra után a sajátjai teljesítményével, ráadásul ekkor már Bakó László 23. percben szerzett gólja révén vezetett a szegedi alakulat.

Hogy ez időlegesen megoldást jelentett a vendégeknek, azt igazolta az első félidő hajrájában elért egyenlítő gól.

A szünet után az 58. percben 11eshez jutott a Szeged, a büntetőt Pataki Zoltán értékesítette, majd a hajár elején Nagy Dániel biztosította be a hazai győzelmet.

A mérkőzésen a feszültség pontosan érződött, hiszen a játékvezető összesen tizenegy sárga lapot osztott ki – ötöt a szegedi, hatot a martfűi oldalon.

A szegediek három nyeretlen mérkőzés után tudtak újra három pontot szerezni, és ezzel még megőrizték az esélyt arra, hogy meghosszabbítsák a tagságukat az NB III.-ban.

Bilics Igor: – Nehéz összecsapáson vagyunk túl, kemény és küzdős ellenféllel szemben harcolták ki a srácok a mai győzelmet.

Szeged-Csanád GA II.–Martfű 3–1 (1–1)

Labdarúgó Merkantil bank liga NB III., 23. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum, 150 néző. Vezette: Dédesi Mátyás (Bencze András, Bense Milán).

Szeged-Csanád GA II.: Szalontai – Sándor M., Berta, Benyó, Lestyán, Maronyai (Doncsecz, 58.), Vladul (Fábiánkovits, 63.), Bakó L. (Dudás B., 78.), Nagy D. (Kapic A., 78.), Gyuga, Pataki Z. Vezetőedző: Bilics Igor.

Martfű: Gerhát – Vincze P., Polyák D. (Pintér V., 34.), Draskóczi, Ficsor, Kriska, Székely D. (Vadas, 78.), Izsold (Kasik Á., 34.), Asztalos, Teilinger (Sindel, 58.), Balla Z. (Mlinárcsik, 58.). Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Bakó L. (23.), Pataki Z. (58., 11-esből), Nagy D. (73.), ill. Kriska (46.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában