A fiatal támadó a gólja után biztos volt abban, hogy nyernek

2024.04.25. 10:23

Papp Áron: ötből ötöt nyernünk kell

A Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgói a saját nevelésű Papp Áron góljával győztek a győri rangadón. A fiatal támadó a találata után szinte biztos volt abban, hogy megnyerik a mérkőzést.

Mádi József

Papp Áron (fehérben) egyszer meglépett a védőjétől, győztes gól lett belőle.

Fotó: Csapó Balázs

– A győztes gól előtt elég bátor vállalkozás volt elindulni befelé a bal oldalról, de megérte. Mit érzett, amikor így döntött?

– A vezetőedzőnk, Alekszandar Sztevanovics kéri tőlünk, hogy minél veszélyesebben támadjuk a területeket és a kapu felé bátran cselezzünk, mindezt pedig tegyük önbizalommal telve. Ezért döntöttem én is úgy, hogy ha már nem támadnak meg, elindulok.

– Borvető Áron remekül tette le a lekészített labdát, kettejük kapcsolatának keresése gyakori?

– Igen, és most azért könnyebb volt, hiszen kontrából jöttünk ki a bal szélről a kapu felé. Ebben az esetben a középpályással vagy a csatárral sokkal egyszerűbb kényszerítőzni. És tegyük hozzá, hogy nagyon szépen készítette le nekem a labdát bal lábbal.

– Mit érzett, amikor a hálóban kötött ki a labda?

– Felszabadultságot, egy pici stressz lejött a vállamról. És ekkor szinte már biztos voltam abban, ismerve magunkat és a srácok mentalitását, hogy megnyerjük a mérkőzést. A legjobb védelem a mienk az NB II.-ben.

– Mennyire van fókuszban a feljutás?

– Rendszeresen beszélünk róla, és igen: fel akarunk jutni. A saját részük most annyi, hogy a hátralévő bajnokikat, ötből öt mérkőzést megnyerünk, és közben bízunk abban, hogy a Vasas és a Győr még botlik. Amúgy is játszanak még egymás ellen.

– Győrből hazabuszozni nem kevés idő, gyorsan eltelt vagy csak a szokásosan?

– Most sokkal rövidebbnek tűnt. Jó volt a hangulat a buszon, zenét hallgattunk, énekeltünk, így pedig tényleg gyorsan eltelik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában