Az utánpótláscsapatok közül három is nyert

2024.05.24. 12:48

Öt gól az ötödik helyért

A Szeged-Csanád GA utánpótlás labdarúgócsapatai közül az U17-esek befejezték a saját sorozatukat, és az Ikarus elleni sikerrel ötödik helyen zártak. A többi korosztálynak (U19, U16, U15, U14) még van mérkőzése.

A szegedi U17-esek (a labdával Kis Csongor) öt gólt szereztek az Ikarus ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Eredmények:
MLSZ országos U17, Alap csoport, 22. forduló:
Szeged-Csanád GA–Ikarus BSE 5–2 (2–1)
Szeged-Csanád GA: Szabó M. – Molnár A. (Csikós, 46.), Gáti Á., Tóth D. (Bezzeg, 74.), Lőrincz L., Nógrádi, Pap B., Mádi Sz. (Krizsán, 74.), Pohner (Szabó Á., 60.), Kis Cs. (Denucz, 35.), Lőrincz B. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Pohner (11.), Mádi Sz. (40., 50.), Denucz (52.), Lőrincz L. (61.), ill. Holdas (44.), Huszár (68.).

Podonyi Norbert: – Nagyon jó hozzáállással léptünk pályára az utolsó bajnoki mérkőzésünkön, és teljesen megérdemelten arattunk magabiztos győzelmet. A srácok bebizonyították, hogy nemcsak csapatként, hanem egyénileg is nagy értékei a klubnak. Büszke vagyok rájuk az egész éves teljesítmény miatt nemcsak a tabellán elfoglalt helyezésért, hanem azért is, mert rengeteget fejlődtek a futball minden aspektusában. Köszönöm a stábnak az egész éves munkát és a segítséget.

MLSZ országos U16, Alap csoport, 20. forduló
Szeged-Csanád GA–Gödöllői SK 4–2 (4–1)
Szeged-Csanád GA: Széll – Pipis, Lukácsi, Sümeghy Á. (Szőke, 74.), Volford (Bagdi T., 83.), Pleskó, Karácsonyi, Tóth N., Lázár (Tószegi, 83.), Lakatos (Nagy B., 46.), Kincses. Vezetőedző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Volford (6., 38.), Karácsonyi (27.), Lakatos (41.), ill. Kiss (21.), Kőhalmi (51.).

Kikity Márió: – Izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk. Az első félidőben nagy intenzitással futballoztunk, és értékesítettük a kidolgozott helyzeteinket. Fontos, hogy a bekapott gól után sem vettünk vissza a lendületből. A második félidőben visszavettünk, de ami kellett, azt megszereztük, így a következő mérkőzésre tudunk koncentrálni.

MLSZ országos U15, Kiemelt csoport, 20. forduló:
Honvéd MFA–Szeged-Csanád GA 1–0 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Mesaros (Tanács, 67.) – Tóth R., Müller, Kocsis (Martonosi, 47.), Szanka, Horváth Á., Gyuris (Skorka, 57.), Mucsi, Erőss (Mayer, 67.), Kovács, Csikós (Szántó, 41.). Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerző: Varga Z. (3. – büntetőből).

Kovács Péter: – Nehezen indult a mérkőzés, mert a 2. percben egy nevetségesen komolytalan büntetőből hátrányba kerültünk, viszont ezt követően jól reagáltunk, és voltak lehetőségeink az egyenlítésre. A második félidőt jól kezdtük, ám ekkor egy sérülés miatt át kellett szervezni a csapatot, amely miatt az előrejátékunk már nem működött annyira hatékonyan. Védekezésben stabilak és masszívak maradtunk, így végig szorosan tudtuk tartani a meccset. Összességében nagyot küzdöttek és melóztak a gyerekek.

MLSZ országos U14, Alap csoport, Kelet, 25. forduló:
Szeged-Csanád GA – BVSC-Zugló 2–0 (0–0)
Szeged-Csanád GA: Németh Á. – Dóczi-Maróti, Nagygyörgy, Tóth-Sági, Lengyel, Varga R. (Borbás, 41.), Balog, Sinkó (Fogas, 69.), Bakos (Tóbiás, 52.), Donkó, Gáti (Ujvári, 69.). Vezetőedző: Hacker Bence.
Gólszerzők: Balog Z. (54.), Borbás (57.).

Hacker Bence: – Nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint szerettük volna még akkor sem, ha sokat volt nálunk a labda. A játékunk nem volt rossz, de ma az igazi tűz hiányzott. Tavasszal sok meccsünk kevésen múlt, talán ma visszaadott valamit a futball, nagyon szerencsés góllal szereztünk vezetést. Gratulálok a srácoknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában