Helyi sport

2017.05.18. 14:43

Hétvégén rendezik az I. Szeged Opent - rangos versenynek ad otthont a Squash Club

Nemzetközi meghívásos férfi fallabdaversenyt rendez szombaton és vasárnap a szegedi Squash Club Szabadidőközpont.

delmagyar.hu

Az I. Szeged Open a PSA-tornák sorába tartozik – a Professional Squash Association a sportág legrangosabb, profi játékosokat tömörítő nemzetközi szervezete. Szegeden korábban nem volt példa ilyen versenyre, és az utóbbi években Magyarországon sem rendeztek hasonlót.


A tizenhatos főtáblán az első kiemelt az a Farkas Balázs, aki vezeti a magyar ranglistát, és aki áprilisban ezüstérmet szerzett az egyéni magyar bajnokságon, szintén a Squash Clubban. Farkashoz hasonlóan indul a magyar válogatottal három hete az Eb-n szereplő Hoffmann Péter és Dévald Péter is. 


A torna nemzetköziségét az adja, hogy részt vesznek rajta szlovén, román és pakisztáni játékosok, de a Vidux Tisza Squash SE-ből is többen pályára lépnek. A házigazda szegedi klubot Farkas és Hoffmann mellett Vas Károly, Haskó Zsombor, Takács Benedek, Sárkány László és Pápai Miklós képviseli. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában