Lázár lehet a Fidesz hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje

Mint ismert, a 44 éves politikus 2002-től tíz éven át vezette a várost. Közvélemény-kutatást is tartott a vásárhelyi Fidesz.

Munkatársunktól

Lázár János országgyűlési képviselőt kérte fel polgármesterjelöltnek az őszi önkormányzati választásokra a vásárhelyi Fidesz-szervezet. Ezt Havasi Katalin, a párt helyi elnöke jelentette be egy vele készült interjúban a promenad.hu internetes oldalon. Azt is elmondta, az elmúlt hetekben közvélemény-kutatást tartottak, amely arról árulkodott, a vásárhelyiek döntő többsége elismeri Lázár munkáját, felkészültségét, tehetségét, és szívesen látná újra polgármesterként.


Mint ismert, a 44 éves politikus korábban 10 éven keresztül, 2002-től 2012-ig sikeresen vezette a várost. Lázár János nyitottan reagált a felkérésre, de gondolkodási időt kért. Korábban, államtitkári kinevezésekor úgy fogalmazott: nem befejezte, csupán megszakította polgármesteri munkáját.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!