Adomány 1700 rászoruló hódmezővásárhelyi családnak

Hódmezővásárhely - A Szeged-Csanád Egyházmegyei Katolikus Karitasz szervezetének támogatásával 1700 rászoruló hódmezővásárhelyi család kap tartós élelmiszerekből álló csomagot – hangzott el Almási Istvánnak, a város polgármesterének és Bálint Gabriellának, a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás főigazgatójának közös sajtótájékoztatóján.

Munkatársunktól

Az adományokat hétfőtől péntekig osztják a HISZK Kalmár Zsigmond Tagintézmény ebédlőjében a Kagylóhéj Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat munkatársai. Egy nap 340 família veszi át a 10 kiló lisztből, 14 csomag tésztából, 3 liter kakaóból és 2 csomag kekszből álló csomagot. A már említett Katolikus Karitasznak köszönhetően így mintegy 12 millió forint értékben, összesen 24 raklap liszt, 30 raklap tészta, 6 raklap kakaóital és 4 raklap keksz talál gazdára a héten a rászoruló, illetve a nagycsaládosok között, az adomány értéke famíliánként mintegy 7 ezer forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!