Időjárás

2008.07.25. 14:43

Újabb zivatarzóna érkezik Magyarországra

Újabb zivatarzóna éri el péntek délután Magyarország északnyugati részét. Nyomában zápor, zivatar, sőt helyenként felhőszakadás és jégeső is lehetséges.

A péntek éjfélig érvényes előrejelzés szerint az ország északi részén 90 kilométernél erősebb széllökések és 2 centinél nagyobb jég is elképzelhető - mondta el Török László, az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese.

Péntek délben az egész ország területén sárga riasztás volt érvényben, ám az előrejelzések szerint a késő délutáni vagy esti órákban akár a narancssárga, vagyis a második legmagasabb riasztást is kiadhatják.

Szombaton még előfordulhat zápor, zivatar, de tovább melegszik az idő. Vasárnap tovább javul az idő, de esőre még akkor is számítani kell. A jövő hét első napjaiban már napos, meleg idő várható. A hőmérséklet ismét elérheti a 30 fokot - tette hozzá Török László, meteorológus.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!