Ingatlabazár

2023.02.19. 07:00

A hét háza: egy ígéretes makói otthon a Zsinagóga utcájában tulajdonostól eladó (Fotók)

Makón, a Zsinagóga utcájában kínálnak eladásra egy már szépen felújított, klasszikus családi házat. Mi a belső tereket frissítenénk még, ötvözve a klasszikus értékeket a modern letisztultsággal. De így sincs panasz a csodás ingatlanra.

delmagyar.hu/ Ingatlanbazár

„Makó településen kínálunk eladásra egy 1 100 nm-es telken elhelyezkedő, - szintes, 150 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 4 szoba található, gázkazán fűtéssel, valamint konvektor másodlagos fűtéssel és kilátással rendelkező jó állapotú ingatlan. Az ingatlan építésének éve 1942. Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Makó belvárosában a /Zsinagóga/utcájában eladó a képeken látható családi ház. A hátsó épület +60 -80nm amelyben van egy nyári konyha is gázfűtéssel, kamrával, fészerrel .Kimondottan jó állapotú új tető, felújított központi fűtésrendszer, új nyílászárók, gondozott parkosított kerttel várja leendő új gazdáját. 3 percen belül minden fontos intézmény létesítmény gyalogosan is elérhető pl. Spar, benzinkút, buszmegálló, orvosi rendelők ,rendőrség, Hagymatikum fürdő 5 percre gyalogosan.. Budapesti lakás beszámítása esetleg szóba jöhet .”

További csodás, helyi házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!