Ingatlanajánló

2023.04.09. 07:00

Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolán ámulunk Szegeden - Fotók

“Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolával” is fel van szerelve a most következő, 279 millió forintért kínált családi ház. A 90-es években épült otthon a helyi ingatlanpiac kínálatának egyik izgalmas színfoltja. Sok-sok fotó: most!

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

„Újszeged elején eladó ez a '90-es években épült, nagy terekkel rendelkező családi ház. Játékossága, ívei, térkihasználása megigéz minket, úgymond kiszakít a jelenlegi minimalista világból és színt visz a szürke hétköznapokba. A földszinten hatalmas nappaliba lépünk, melynek egyik látványeleme a lépcsősor, tetején a Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolával. 

A nappali nagyjából 70 m2-es, melynek egy kis szegletében egy billiárd asztal kapott helyet. A konyha/étkező 23 m2-es, a konyhabútor hosszan elnyúlik, sok munkafelületet biztosítva, gépekkel, ugyanakkor egy nagyobb étkező is kényelmesen elfér, ha összejönne a család apraja-nagyja. A földszinten található még egy 13 m2-es szoba is, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, kamra, illetve egy nagy méretű garázs (40 m2), melybe 2 autó kényelmesen elfér és még mellette sok más egyéb is. Az emeleten 3 külön nyíló szoba található (15-20-21 m2-esek), melyből kettőnek saját gardróbja van. A legnagyobb szobából (jelenleg hálószoba) erkély nyílik. A hatalmas fürdőszobában (17 m2) kör alakú kád, dupla mosdókagyló található, ezen felül még egy külön nyíló wc is van az emeleten bidével. A fürdőszobából külön háztartási helyiség nyílik (8 m2). 

A házban padlófűtés van az alsó szinten, fent pedig radiátorok, a 2 szint külön rendszerről működik. A telek 948 m2. A nappali DNY tájolású, a konyha felől kel fel a Nap, és szépen körbejár a nappali felé. A nappaliból egy nagy méretű fedett terasz található, mely tavasztól őszig jól kihasználható. Az udvaron 9x4 méteres medence van, mely 1,8-2,1 méter mély, fűthető, vízforgatós. Az utca csendes, viszont tömegközlekedés illetve kisebb élelmiszerboltok, üzletek a közelben találhatóak. A Liget sétával néhány perc alatt elérhető, a Holt-maros szintén. Igazán kellemes környezet. [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!