A hét ingatlana

2023.08.27. 11:30

Szegeden keres medencés társasházat? Megtaláltuk Önnek! (Fotók)

Delmagyar.hu

A helyi ingatlanok között bukkantunk egy hatalmas belmagassággal rendelkező 3. emeleti lakást, amely magas minőségű, erkélyes, elektromos redőnyökkel felszerelt és a kád mellett tusolót is talál benne. A tárolásra rengeteg lehetősége lesz, és a társasháznak van egy medencéje is, amit kedvére használhat. Hogy mire van szüksége, ha be akar költözni? Csak a személyes holmijára, amit liftbe be is tehet!

„Szegeden a Bibó István utcában újabb építésű liftes házban találhatjuk ezt az egyedi kivitelezésű, magas színvonalon kialakított, nappali+2 szobás, penthouse lakást, mely teljes bútorzattal, gépesítve eladó. A lakás 3. emeleten található, ahova lifttel juthatunk fel. A lakás milliőjét emeli a nagy belmagasság, és a fiatalos modern dizájn. Az ingatlan központi része az amerikai konyhás nappali, az egyik szoba a folyosóról, a másik szoba a galérián került kialakításra, melyből kijuthatunk az erkélyre. A fürdőszobába kád és tusoló is kiépítésre került. A gépesített konyhabútor igazán jól pakolható. Ruhák tárolására több beépített szekrényt építettek be. A lakást igényes, kiváló minőségű, járólapokkal, csempékkel burkoltak. A nappaliban található nyílászárók elektromos redőnyökkel, míg a többi ablak fény, hővisszaverős sötétítőkkel vannak felszerelve. Az ingatlanban két klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A lakás teljes bútorzattal, gépesítve eladó, az új tulajdonosnak csak a személyes tárgyait kell magával hoznia. A társasház udvarán medence került kialakításra, melyet a lakók bármikor használhatnak. Igény esetén garázs vagy autóbeálló vásárolható, azonban a vételár ezeket nem tartalmazza. A lakás azonnal költözhető. [...]”

Akár medencés házat, akár lakást keres, ide kattintson:  ingatlanbazar.hu! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!