Kalyber Joe

2009.04.17. 14:12

Angyalok a Pokolban!

Elkészült Kalyber Joe kalandjainak legújabb, negyedik része, 'Angyalok a Pokolban' címmel!

Akiknek még friss ismeretség ez a nyakkendős, nagyszemű őrült, talán újdonságként szolgálhat, hogy Kalyber "egész estés" (vagy inkább egész kötetes) kalandjai immáron a negyedik epizódhoz érkeztek.

A stripektől, vagyis az itt olvasható humoros csíkoktól eltérően, a kötetekben Kalyber Joe nagyobb lélegzetvételű kalandjait ismerhetjük meg, mely az egyetemről indul, és megannyi humoros - és nem mellesleg drámai - kalandok során elvezet bennünket egzotikus helyszínekre, megismertet nem mindennapi figurákkal és történetekkel.

A legújabb történet Afrikába kalauzolja az olvasót, ahol hőseink egy nyaktörő kalandban vesznek részt, egy titokzatos sírkamra felkutatása gyanánt.

De ne rohanjunk ennyire előre. A közeljövőben részletesebben is be szeretném mutatni az eddigi köteteket a blog olvasóinak. Közben pedig továbbra is rendszeresen jelentkezek az egysoros kalandokkal!

Az eddigi kötetek kedvezményesen megvásárolhatóak lesznek az 5. Magyar Képregény Fesztiválon, mely most szombaton, április 18-án kerül megrendezésre, Budapesten a Gödör klubban 10-től 18 óráig. Részletes információk a Képregény.net -en.

További Infók Kalyber Joe-ról a hivatalos honlapon, illetve a Képregény.net-en.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!