Kecskemét és környéke

2011.01.11. 00:55

Szabad a Megasztár énekesének szíve

Újra szabad Szeleczki Dávidnak, a Megasztár ifjú tehetségének szíve. A fiatal énekes és barátnője több mint egy év után döntött úgy, hogy különválnak útjaik. Dávid elárulta, számára egy lányban a legfontosabb, hogy ne csak barátnő legyen, hanem a legjobb barát is.

Gál Orsolya

Bár a Megasztár rengeteg idejét lefoglalta, és gyökeresen megváltoztatta az életét, mégis Dávid szerint nem a tehetségkutató volt az oka annak, hogy szakítottak Krisztával.

- A Megasztár miatt kevesebb időm jutott a barátnőmre, de egy jó kapcsolatot nem szabad, hogy ez befolyásoljon. A gondok már a verseny előtt is jelentkeztek köztünk, és az utóbbi időben egyre gyakoribbá váltak. Ezért döntöttünk úgy, hogy szüneteltetjük a kapcsolatunkat - mondta a delmagyar.hu-nak Dávid. - Sosem szeretném megbántani a volt barátnőmet, mivel szép emlékek kötnek hozzá, melyekért köszönettel tartozom neki. Mivel ez volt az első komolyabb kapcsolatom, ezért nagyon megviselt a szakítás, de mindig szeretettel fogok emlékezni Krisztára - tette hozzá a nagykőrösön élő énekes.

Dávid: nagyon megviselt a szakítás

Dávid: nagyon megviselt a szakítás
Míg egy évvel ezelőtt, decemberben nagyon sok közös élményben volt részünk, az elmúlt karácsonyt már külön töltötte a két fiatal. - Nem hiszem, hogy újra kibékülünk, de ahogyan mondani szokták: soha ne mondd, hogy soha! Nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő. Igyekeztünk szépen elválni egymástól, de nyilván mindkettőnkben maradtak fájó emlékek, és van, amit ma már másként oldanánk meg - jegyezte meg a Megasztáros.

Dávid továbbra is nagyon sok levelet kap rajongóitól. Bár még csak tizenhat éves, már az önkéntes menyasszonyjelöltek is sorakoznának nála. - A legviccesebb számomra az volt, amikor egy hölgy azt írta nekem, hogy a négyéves kislánya odament hozzá a fényképemmel és azt mondta neki: „Anya! Nekem csak a Dávid lehet a férjem." Meglepő kérésekkel is fordulnak hozzám. Amikor Nagykőrösön siettem az állomásra, egy tizenkét éves kislány odajött hozzám és azt mondta, minden álma az, hogy az iskolájukban velem együtt énekelhessen az osztálytársai előtt - tudtuk meg Dávidtól.

Megasztár 5. Szeleczki Dávid - Ilyenek voltunk
A fiatal Megasztárost azonban egyelőre hiába ostromolják a lányok. A rajongóknak még egy kicsit várniuk kell ahhoz, hogy meghódíthassák Dávidot. - Most még úgy érzem, hogy szükségem van egy kis időre ahhoz, hogy a szívem megnyílhasson egy új szerelem előtt. Mindennél jobban vágyom egy őszinte, igaz kapcsolatra. Van olyan lány, aki tetszik nekem, de ahhoz, hogy ez igazi érzelemmé változzon, még sok idő kell. Nekem a legfontosabb egy lányban az, hogy ne csak barátnő legyen, hanem a legjobb barátom is, akivel mindent meg lehet beszélni. Mindig mindenben lehessen rá számítani, és jóban, rosszban mellettem álljon. Ugyanakkor legyen közvetlen, társaságkedvelő, szép, okos, aranyos, kedves és őszinte. Ami pedig a legfontosabb, hogy legyen hűséges. Szerintem egy kapcsolatban ez a legfontosabb tényező - árulta el a delmagyar.hu-nak Dávid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!