Kecskemét és környéke

2011.01.28. 23:00

Szeleczki Dávid: készül az első saját dalom

Kecskemét - Bár a Megasztár fiatal énekese visszaült az iskolapadba, nem a középiskolások megszokott életét éli. Szeleczki Dávid ugyanis két dolgozat között fellépésekre jár, első saját dalát tanulja, és klipjét tervezgeti. A napokban pedig egykori iskolájának diákotthonába vitt ajándékokat a fiatal énekes. <br>

Gál Orsolya

Lelkes kisdiákok várták a Megasztár ifjú tehetségét január 27-én Nagykőrösön. Dávid azért látogatott el a város egyik iskolájának diákotthonába, hogy játékokat vigyen a gyerekeknek. - A nagykőrösi Petőfi Sándor Általános Iskolában tanultam. Nagyon jó volt oda járni, szerettem a tanáraimat és az osztályomat is - mesélte a delmagyar.hu-nak az énekes.

Dávid egykori iskolájának diákotthonában most harminchat kisdiák lakik. A legkisebb gyerek csupán hatéves, a legidősebb pedig tizenhat múlt. A diákok hét közben itt élnek, csak hétvégére viszik haza őket szüleik. - A Megasztár ideje alatt három hónapig Budapesten voltam, nem tudtam hazajönni, és bizony nagyon hiányzott a család, az otthon, és Nagykőrös. Éppen ezért megértem, milyen nehéz lehet ezeknek a gyerekeknek, hiszen ők is csak hétvégére mennek haza, csak akkor látják a szüleiket - mondta a Megasztáros.

Dávidot nagy szeretettel fogadták a gyerekek egykori iskolájában.

Dávidot nagy szeretettel fogadták a gyerekek egykori iskolájában.
Dávidot nagyon várták a gyerekek, igazi rajongótábor fogadta a fiatal énekest. A diákok együtt énekeltek a Megasztárossal, majd sorba álltak

A szíve továbbra is szabad

Néhány hete beszámoltunk arról, hogy Dávid szíve újra szabad. Több mint egy év után szakítottak kedvesével, Krisztivel. Bár a jóképű énekest rajongó lányok hada ostromolja, Dávid egyelőre nem szeretne új szerelembe bonyolódni. - Amikor kiírtam az egyik legnépszerűbb közösségi oldalra, hogy egyedülálló vagyok, három perc alatt háromszáz lájkolás és ötven hozzászólás jött. Nagyon sokan írtak, hogy de jó, hogy végre, szabad vagyok - meséli nevetve a megasztáros. - Hiányzik egy olyan kapcsolat, mint az előző volt, de most élvezem a szabadságot. A tanulásra és a karrierre koncentrálok, hétvégén pedig bulizni járok a barátaimmal - tette hozzá Dávid.
 autogrammért. Volt, aki bátran, mások megszeppenve vették el az aláírást, majd feltehették kérdéseiket kedvencüknek. Dávid mesélt nekik a műsorról, az ott kötött barátságokról, és arról, hogy felismerik-e az utcán. Szóba kerültek a fiatal énekes tervei is, és Dávid elárulta a gyerekeknek, hogy hamarosan elkészül az első saját dala is. - Elkezdtem dolgozni egy a saját számon. Az alapja már megvan, már csak a magyar szöveg hiányzik hozzá. A Megasztárban ismertem meg Orbán Tamás dalszerzőt, ő írja a szöveget - tudtuk meg a fiatal tehetségtől.

A tervek szerint két hét múlva már hallhatjuk Szeleczki Dávid első, saját dalát, amihez hamarosan egy klip is készül. - Egy jó kis popos-rockos nóta lesz. Adam Lambert stílusa áll hozzám legközelebb, az ő zenei világához hasonló szám lesz. Nagyon várom már, hogy készen legyen a dal - tette hozzá Dávid.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!