Kecskemét és környéke

2011.07.15. 02:23

Kiosztották a koronákat, Királynőt avattak

Kecskemét - Két szépségért: Katona Renátáért és Konkoly Ágnesért szoríthattak a Bács-Kiskun megyei nézők a 2011-es A Szépségkirálynő című versenyen. A lányok a legszebb és a legjobb formájukat hozták, mégis korona nélkül kellett távozniuk a megmérettetésről.

Major Stella

Megválasztották azokat a szépségeket, akik hazánkat képviselik majd a 2011-es világversenyeken: a Királynőnek, vagyis a Miss World Hungary cím birtokosának [namelink name="Szunai Lindá"]t választotta a zsűri. Ő utazhat az Egyesült Államokba, és mérettetheti meg magát a világ legszebb női között. A Miss Universe Hungary koronája [namelink name="Lipcsei Betta"] fejére került, akinek egészen Brazíliáig kell vinnie a megszerzett ékszert. A Miss Earth Hungary pedig [namelink name="Szabó Dóra"] lett, aki Tájföldön képviseli majd Magyarországot. A közönség díjat, és ezzel a Miss Intercontinental versenyen való részvételt [namelink name="Weisz Fanni"] nyerte. Ők négyen királynőknek érezhetik magukat egy teljes évig.

Katona Renáta és Konkoly Ágnes A szépségkirálynő fotózáson. Fotó: TV2

Katona Renáta és Konkoly Ágnes A szépségkirálynő fotózáson. Fotó: TV2
Habár a két Bács-Kiskun megyei lány a legszebb és a legjobb formáját hozta, mégis korona nélkül kellett távozniuk A Szépségkirálynő stúdiójából. A Baja mellől, Szeremléről érkezett [namelink name="Konkoly Ágnes"] és a kecskeméti lány, Katona Renáta is bejutott a harmadik fordulóba: fürdő- és koktél ruhában, illetve nagyestélyiben is megmutathatták magukat a lányok, és a legszebb tíz vesenyző között az utolsó másodpercekig izgulhattak a cím megszerzéséért.

[namelink name="Katona Renáta"] elárulta, egy szépségkirálynőnek olyannak kell lennie, mint a first lady-knek – és habár Kate Middleton nem elnökfeleség, hanem hercegné – neki ő a példaképe. A 19 éves kecskeméti szépség nem nevezhető visszafogottnak, extrém hobbiknak hódol: gyakran pattan snowboardra vagy wakeboardra, és verekedni is szeret, 2008-ban az Ifjúsági Karate Európa-bajnokságon mindenkit maga mögé utasított. A fiús hobbik mellett azonban Reni igazi nő, imádja a divatot, és a műsor alatt a különféle ruhaköltemények, ékszerek és cipők viselését élvezte a leginkább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!