Kecskemét és környéke

2011.09.24. 16:46

Szivics: ünnep a Fradi látogatása - videó

A vasárnapi Kecskemét–Ferencváros összecsapás kapcsán Tomiszlav Szivics és Détári Lajos egymást szárnyalták túl nyilatkozataikban a mérkőzés előtti várakozásuk, a csapatukkal szembeni elvárásuk terén.

Delmagyar.hu

„Mindenképpen jó mérkőzést várok a két csapat vasárnapi találkozójától, hiszen mint ahogyan a Kecskemét, mi is a látványos támadófutballt részesítjük előnyben – idézi a kecskemetite.hu Détári Lajost, a Ferencváros szakmai igazgatóját. – Bízom abban, hogy további előrelépést, fejlődést fog majd mutatni az együttesem, aminek az első jelei már a Győri ETO ellen is megmutatkoztak. A hozzáállással nincs gond, és remélem, a csapat mérkőzésről mérkőzésre tovább javul."

Détári győzelmet vár Kecskeméten.
„Természetesen éppúgy, mint a Kecskemét, mi is a három pont megszerzésében gondolkodunk, de az eredmény a pályán fog eldőlni. Azt szeretném, hogy a csapatunk kihozza magából a maximumot és akkor az fogja megszerezni a győzelemért járó három pontot, aki jobban alkalmazkodik a körülményekhez, az ellenfél taktikájához. Összességében sportszerű, hajtós, jó meccsre számítok, amely a nézők szempontjából is élvezetes lesz" – tette hozzá a szakember.

A Ferencváros Kecskemétre jön.

A Ferencváros Kecskemétre jön.
A KTE szerb vezetőedzője, Tomiszlav Szivics ünnepelni szeretne alakulata 100. NB I-es fellépése után, ezért a 100 százaléknál is többet vár játékosaitól.

„Mindig ünnep számunkra és a város számára is, amikor a Ferencváros látogat a Széktói Stadionba. Ez a vasárnap azonban hatványozottan is ünnep, hiszen csapatunk a századik mérkőzését vívja az első osztályban. Egy igazi újonctól nem mindennapos dolog, hogy megszakítás nélkül tudjon ennyi találkozót játszani. Mi az ünnepek után mindig boldogok vagyunk, mivel nyerünk."

Készül a Kecsó a Fradi ellen.
"Az egyik fontos dolog számunkra a nézők kiszolgálása, de ugyanolyan fontos – ha nem fontosabb – a győzelem, a három pont begyűjtése is. Azt már most megtudom ígérni minden kecskeméti szimpatizánsnak, hogy a csapat minimum százhúsz százalékon fog teljesíteni a pályán, mivel úgy érezzük, hogy jelenlegi helyzetünkben a száz százalék nem elegendő" – nyilatkozta klubja hivatalos honlapjának Szivics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!