Kecskemét és környéke

2011.11.19. 08:33

Tuti bukta: bízzunk a nagycsapatokban!

Ezen a hétvégén az ötös kötés, na és persze a Tuti bukta a nyerő! 1000 forinttal játszottuk meg 5 európai csapat bajnokiját.

Tolnai Balázs

Anglia gigászain nyerészkednénk, de árgus szemekkel figyeljük magyarjainkat is, mert a KTE és Hajnal Tamás Stuttgartja is szerepel a szelvényünkön. Ha minden jól alakul, hétfőn már fel is vehetjük a 9625 forintunkat, amely az 1000 forintos szelvényünk után jár, amennyiben nem tévedünk. Tuti bukta? 

1. Norwich - Arsenal (V - 1.67)

Beindult az útWenger! Kijelenthetjük, hogy az Arsenal felébredt Csipkerózsika-álmából, és sorra ágyúzza szét soros ellenfeleit. A Chelsea a Stamford Bridgen kapott leckét a Wenger fiúktól, és a Norwich előtt sincsenek jobb kilátások. Az Arsenal játékosai, szakítva a hagyományokkal, megúszták 'lábtörés' nélkül a válogatott meccseket, így minden adott, hogy Van Persie vezényletével tovább folytassák a felzárkózást.

Tuti bukta

Szombatonként jelentkező sportfogadási rovatunkban tuti tippmix tippjeinket osztjuk meg önökkel. Szólunk előre: ha velünk játszik, az tuti bukta lesz! Ha szeretne ön is tanácsot adni, ha van egy tuti tippje, akkor azt bátran mondja el, írja meg a kommentek között! 

 2. Swansea - Manchester Utd (V - 1.47)

Kötelező házi feladat. A Vörösöknek már öt pont a hátrányuk a városi rivális Cityvel szemben, és a Polgárok formáját elnézve, nem sok botlás jósolható a részükről a közeljövőben. A Unitednek fel van adva a lecke. Nem hagyhat pontokat olyan riválisoknál, mint például az újonc Swansea, ha versenyben akar maradni a bajnoki címért. Nem borul a papírforma, Naniék eminens diák módjára vizsgáznak a Liberty Stadionban, és újabb három pontot dobnak a meglévő 26-hoz.

3. Kecskemét - Paks (H - 1.88)

Nem vár ujjgyakorlat városunk fiaira szombat délután. A 8. Paks vendégeskedik a Széktói Stadionban, és nyögvenyelős meccsre van kilátás. Azonban a félelmetes hazai mérleg és a lehetőség, hogy akár 3 helyet is feljebb lépjen a csapat, elég indoknak bizonyul. Ha csak egy kósza találattal is, de jobbak leszünk, és itthon tartjuk a 3 pontot.

Vajon mennyire lesz terhes a Real számára a valenciai rangadó?

Vajon mennyire lesz terhes a Real számára a Valencia elleni rangadó?

4. Valencia - Real Madrid (V - 1.50)

A Mestalla-ban rendezik meg a 13. forduló rangadóját, amin a liga két legjobb formában lévő csapata ütközik meg egymással. A Valencia nem hagyja magát lerázni a két gigészról, és a háttérben sorra veri a kicsiket, és bőszen gyüjtögeti a pontokat. A vendég Királyiak hatalmas tempót diktálnak, utóbbi 7 meccsüket könnyedén lehozták, és a meccsenkénti majd négyes gólátlag is magáért beszél. A különbséget megint Ronaldo fogja jelenteni, aki a kiharcolt lengyel repjeggyel a zsebében, örömfocival és gólokkal fogja elkeseríteni a Denevéreket.

5. VfB Stuttgart - Augsburg (H - 1.39)

Minden bizonnyal Hajnal Tamással a soraiban vág neki a Stuttgart az újonc Augsburg bedarálásának vasárnap délután. A hazaiak nem okoztak csalódást eddigi teljesítményükkel, ellenfelük ellenben úgy néz ki, csak betért a Bundesliga1-be. Az Augsburg egy győzelmet és mindössze 9 gólt tudott összekaparni a 12 forduló alatt, és magabiztosan őrzik utolsó helyüket. Bizony, eszébe jut az embernek, hogy mi lenne a bajor csapattal, ha Torghelle még mindig náluk ontaná a gólokat. De nincs mese, a vendégeknek bele kell törődniük, hogy Stuttgartban is verés lesz a vége, Hajnal levezényli a meccset, és a Vfb pedig tovább tapad az élbolyhoz.

Címkék#tippmix

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!