Kecskemét és környéke

2011.11.26. 09:05

Tuti bukta : új edzővel is jól seper a KTE?

Ez a hétvégénk a négyes és a tizennyolcas szám bűvöletében telik. Négy meccsre fogadtunk, 1000 forinttal, és ha minden jól alakul, hétfőn 18 ezer forintért ugorhatunk le a sarki lottózóba. Vágjunk is bele!

Tolnai Balázs

Ezen a hétvégén négy mérkőzést választottunk ki szelvényünkre: a városi kedvenceink mellett egy-egy angol, német és spanyol derbi került bele a kötésbe. Tuti bukta?

1. WBA - Tottenham (V - 1.93)

City vagy United? United vagy City? Vagy a tovább három gigász valamelyike? Még a Jézuska sem érkezett meg, már megy a találgatás, hogy vajon ki nevet a végén, de van egy tényező, amiről sokan megfeledkeznek: úgy hívják Tottenham Hotspurs. A Spurs bizony beleköphet a nagyok levesébe; 9 forduló óta veretlen, és 25 pontjával egy jól kereső háttérszínész. A rangadók árnyékában, sorra veri a kicsiket, és jelenleg egy meccsel kevesebbet játszva is a harmadik helyen tanyázik. A hétvégén Gera Zoliék lesznek a vendéglátók, azonban a Spursre se méreg, se ellenszer, van der Vaarték jól laknak a The Hawthornsban.

2. Kaposvár - Kecskemét (D - 3.05)

Vége. Szivics elköszönt a várostól. Azonban nincs idő nosztalgiára és búcsú ölelésekre, menni kell tovább előre. El kell engedni a múltat, a sikerkovács szerbet, és egy jó startot venni a jelennel, vagyis Szabó Istvánnal. Ez most a feladat. A következő megálló Kaposvár, ahol bizony eddig csak az áldozati bárány szerepében pózolhattunk. A pontszerzés hatalmas bizonyíték lenne, a váláságról károgó közvéleménynek. Csináljuk meg srácok!

Vajon mire lesz képes a KTE Szivics nélkül a kispadján?

Vajon mire lesz képes a KTE Szivics nélkül a kispadján?

Tuti bukta

Szombatonként jelentkező sportfogadási rovatunkban tuti tippmix tippjeinket osztjuk meg önökkel. Szólunk előre: ha velünk játszik, az tuti bukta lesz! Ha szeretne ön is tanácsot adni, ha van egy tuti tippje, akkor azt bátran mondja el, írja meg a kommentek között! 

 3. Mainz - Bayern München (V - 1.35)

Már magában a hazai vereség ténye is elég kellemetlen Münchenben, de hogy olyan blama érje a rekordbajnokot, a sok fogadkozás után, hogy úgy kapnak ki a német El Clásicon a Dortmundtól, hogy a gólszerző Götzét három bajor kézen fogva kíséri el a kapuig, és a végén még Neuer is megmutatja merre ugrik, csak hogy tuti bemenjen a labda, olyat még nem látott a világ. Bizony oda az előny, és ugyan a Villareal már érezte észhez térni Robbenéket, a bocsánatkérés a Mainznak fog jobban fájni. Gála idegenben, minden meg van bocsájtva.

4. Rayo Vallecano - Valencia (V - 2.20)

A múlt hétvégén a Denevérek is felkenődtek a madridi gyorsra, de a kisöcsit már megviccelhetik Unai Emery fiai. A hétközben a Genk látogatott egy könnyed hétre a Mestalla-ba, és a hazaiak lelkesedését és formáját elnézve, szombaton tovább roboghatnak Soldadoék.

A múlt hétvégén történt

Egy hete városunk fiai rögtön leforráztak bennünket. A hazai vereség, és persze a mi rossz tippünk miatt nem örülhettünk pénznek, habár az Ágyúsok, a United, a Real és a Stuttgart is szófogadó volt. Azonban új hét, új esélyek.

Címkék#tippmix

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!