Kecskemét és környéke

2012.03.10. 08:38

Egymásba szeretett a Megasztár két döntőse?

Újabb Mega-szerelem van kibontakozóban. Nagy Adrienn és Bihal Roland nem tagadják, rendkívül közel kerültek egymáshoz. A Megasztár 6 szerelmet is hozhat életükbe.

Delmagyar.hu

Nem új keletű ugyan Nagy Adrienn és Bihal Rolan ismerettsége, ám ilyen közel még soha nem kerültek egymáshoz.

Mind a két tehetséges fiatal Kecskemét város szülöttje, sőt közös barátaik is vannak és a zenélésnek köszönhetően is jól ismerik egymást. A Megasztár 6 most új fordulatot hozott életükbe és a barátság lassan szerelemmé érik.

A radiototal szerint egy pár lehet Bihal Roland (képünkön) és Nagy Adrienn.

A radiototal szerint egy pár lehet Bihal Roland (képünkön) és Nagy Adrienn.
A tehetségkutató felkészítő táborában látványosan sok időt töltöttek kettesben és nem is tagadják, hogy a szimpátia kölcsönös. Mind a ketten független emberként érkeztek a műsorba, így ilyen jellegű akadálya sem lehet az egymásra találásnak. Most még óvatosan fogalmaznak, mivel az eltelt időt még kevésnek ítélik ahhoz, hogy kapcsolatról beszéljenek, ám azt ők is érzik, hogy hamarosan eljöhet az idő, amikor egy párként lépnek a nyilvánosság elé - írja a radiototal.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!