Kecskemét és környéke

2012.04.14. 23:16

KKSE: vasárnap jön a lehetetlen küldetés első része

Vasárnap este a címvédő Szolnoki Olaj KK együtteséhez látogat a Kecskeméti KSE kosárlabda csapata. Beharangozó.<br>

Szeitz Gergő

Elkezdődik a Kecskeméti KSE férfi kosárlabda csapata számára is a play off. A hírös városiak a Szolnok együttesével küzdenek meg a 4 közé jutásért. A kecskemétiek a KEFO csapatával melegítettek az összecsapásra, míg a tisza-parti csapat kupagyőzelemmel hangolt a párharcra. Egyik oldalon sincs sérült, mindenki hadra fogható, így parázs mérkőzésre számíthatnak a kilátogató szurkolók.

Pór Péter, a Szolnoki Olaj KK edzője: Nem rég játszottunk a Kecskeméttel bajnoki találkozót, és bár ilyenkor a rájátszás előtt van mód kisebb változtatásokra, én azért azt gondolom, hogy felkészültünk a belőlük. A csapat a kupadöntő után pihenőt kapott, szerdán kezdtük meg a felkészülést a play-off-ra. A Kecskemét egy jól összerakott, szívós, erős csapat, amely fegyelmezett játékot játszik. Persze itthon, hazai pályán szeretnénk a pályaválasztó előnyünket megtartani. A fiúknál kisebb nyavalyák szinte mindenkinél vannak, de a komoly sérülés szerencsére elkerült minket.

Sztojan Ivkovics, a Kecskeméti KSE szakmai igazgatója: Amikor hat meccsel az alapszakasz vége előtt örültünk a play-off-ba jutásunknak, azt hittük, hogy a két legerősebb csapatot elkerültünk. Azonban most mégis azzal az együttessel kell megmérkőznünk, amelyik a bajnoki címvédő, Magyar Kupa győztes és már végig söpört Európán. A play-off-ban még fokozottabb a győzelmi kényszer, mint az első körben. Bár a legjobb magyar csapattal kell most játszanunk, a kosárlabda szépségét az is mutatja, hogy bármi megtörténhet. Teljes a csapat, Perine is hadra fogható.

Nyilatkozatok: bb1.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!