Kecskemét és környéke

2014.02.14. 11:58

Parabolát, kályhatetőt és agancsot lopott a tompai tanyából

A férfit elkapták, a lopott tárgyak nagy részét a házkutatásnál megtalálták a rendőrök.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást K. Balázs 37 éves tompai lakos ellen.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A férfi azzal gyanúsítható, hogy decemberben jogtalanul bement egy tompai lakatlan tanyaépületbe. A lakórészből több ruhaneműt, gím agancsot, szőnyeget, kályhacsövet és kályhatetőt, parabola antennát és egy kerékpárt lopott el.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A nyomozók 2013. december 18-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Balázst, akinek a tompai otthonában megtartott házkutatás alkalmával az eltulajdonított tárgyak egy része előkerült.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Kiskunhalasi Járásbíróság elrendelt. A nyomozást a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2014. február 14-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek - értesítette portálunkat [namelink name="Gál Kristóf"], a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!