Kecskemét és környéke

2015.12.06. 11:34

Ketten is a szalagkorlátnak ütköztek az M5-ösön

Az egyik baleset Lajosmizse környékén történt, amásik a 112.160-as szelvénynél. A helyszínelések miatt a belső sávban haladt csak a forgalom a Budapest felé vezető oldalon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. december 6-án 11 óra 41 perckor az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 112.160-as méterszelvénynél eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsiból és a hozzá kapcsolt utánfutóból álló járműszerelvény eddig tisztázatlan körülmények között a két pályatestet elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd a sztráda leállósávján állt meg. A rendőrök 14 óra után a helyszínelést befejezték, a sztráda ismét teljes szélességében járható. 


Korábban


A belső sávon halad a forgalom Lajosmizse térségében.A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. december 6-án 9 óra 35 perckor az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 70.500 méterszelvénynél Lajosmizse térségében egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között a két pályatestet elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd a külső forgalmi sávban állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.


- A rendőrök a helyszínelés idejére a külső forgalmi sávot lezárták, a forgalom a belső sávon halad. Kérjük a közlekedők figyelmét és türelmét - közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!