Kecskemét és környéke

2011.08.02. 17:11

Királynőjelölt a wakeboard-dobogón

Kecskemét – Belevaló szépségkirálynő-jelölttel büszkélkedhet Kecskemét. Katona Renáta a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi wakeboard országos bajnokságon. A mosolygós szépség azonban elégedetlen idén nyújtott teljesítményével.

Major Stella

A 19 éves kecskeméti lány nemcsak a szépségversenyek világában állja meg a helyét, hanem a wakeboard pályán is. [namelink name="Katona Renáta"] harmadik helyen végzett a hétvégi országos bajnokságon, eredményével mégsem elégedett.

– A verseny nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Sosem izgultam még ennyire, még a koronáért való küzdelem alatt sem voltam ennyire feszült. Az idegesség miatt nem tudtam megmutatni, mire vagyok képes valójában – árulta el a delmagyar.hu-nak a mindig mosolygós barna szépség.

Reni gyakorlás közben. A Mad day-en csak az elemeké lesz a főszerep.

Reni gyakorlás közben. A Mad day-en csak az elemeké lesz a főszerep.
Fotó: Gál Bálint

Nemcsak a versenyzők aggódtak, a szervezőknek is meggyűlt a bajuk a hétvége során, az időjárás sokszor közbe szólt: a rossz idő miatt elmaradt a pénteki kvalifikáció, így Reniéknek szombaton két kört kellett teljesíteniük. Vasárnap pedig a flúgos futamot kellett törölni a borongós, esőt jósló légtömegek miatt.

A toppon

A nőknél a 12-szeres győztes Horváth Kinga, míg a férfiaknál Szóláth Szebasztián nyerte a hétvégén, Kecskeméten megrendezett wakeboard országos bajnokságot.

Reninek idén nem sokszor adódott lehetősége a gyakorlásra, hiszen a Szépségkirálynő szinte minden idejét lekötötte. – Idén a szépségverseny, tavaly egy kiskutya kötötte le a nyári szabadidőmet, így az utolsó két évben alig csúsztam, de ezt megelőzően szinte az egész nyarat kint töltöttem a vízen – mesélte Reni, aki 4 évvel ezelőtt pattant először deszkára, és azóta egyik kedvenc időtöltése, hobbija a wakeboard.

– A hétvégi verseny óta már voltam kint a pályán gyakorolni, ugyanis három hét múlva egy elemversenyen veszek részt, ahol újra megmutathatom, mire vagyok képes a vízen – mondta elszántan a kecskeméti királynőjelölt. 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!