Kecskemét és környéke

2016.08.22. 15:02

Szomszédja verhette halálra az 59 éves férfit - videó

K. M. tagadja a bűncselekmény elkövetését.

Őrizetbe vettek egy 59 éves kiskunfélegyházi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta szomszédját - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint állampolgári bejelentés érkezett augusztus 18-án reggel arról, hogy egy kiskunfélegyházi tanya udvarán holtan találtak egy férfit. A helyszíni és halottszemle elsődleges adatai alapján bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem volt megállapítható, ezért közigazgatási hatósági eljárást indítottak a haláleset körülményeinek tisztázása céljából. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapításai alapján az 59 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

 


Az ügyben halált okozó testi sértés gyanújával indult büntetőeljárás. A nyomozás adatai szerint az előző éjszaka a szomszédja bántalmazta a sértettet, aki belehalt sérüléseibe.


A nyomozók augusztus 19-én 15 óra 15 perckor őrizetbe vették K. M. 59 éves kiskunfélegyházi lakost, aki gyanúsítotti kihallgatásakor tagadta a bűncselekmény elkövetését. Vele szemben a nyomozási bíró augusztus 22-én lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!