Kecskemét és környéke

2011.12.01. 00:09

X-Faktor: Kocsis Tibor szíve szabad

Az X-Faktor felfedezettje, Kocsis Tibor nemcsak erőt merít, hanem sokat tanul is a közönség visszajelzéseiből. A sármos énekes hétről hétre egyre több levelet kap, és a rajongó hölgyek legnagyobb örömére Tibor szíve még szabad. <br>

Gál Orsolya

Bár hétről hétre egyre több feladat hárul az X-Faktor versenyzőire, Kocsis Tibor úgy érzi, egyáltalán nem fáradt, sőt a lajosmizsei énekesnek egyre több energiája van. - Erőt ad az a sok bíztatás, amit kapok. A műsorban az a hét volt számomra a mélypont, amikor beteg lettem, de úgy érzem, a párbaj jót tett velem. Nagyon élvezem a munkát! Bár egyre több a feladat, egyáltalán nem bánom – mondta a delmagyar.hu-nak Kocsis Tibor.

A tehetségkutató népszerű énekesétől megtudtuk, most már otthon érzi magát az X-Faktor színpadán, de az élő adások során azért még összeszorul a gyomra mielőtt a világot jelentő deszkákra lép. Már a dalválasztásban is bátrabb, hiszen pontosan tudja, hogy mi az, ami jól áll neki. Rengeteg visszajelzést kap a közönségtől, melyekből tanulni és erőt meríteni egyaránt tud.

Tibor már otthon érzi magát az X-Faktor színpadán.

Tibor már otthon érzi magát az X-Faktor színpadán.

A kézilabdások is Tibinek szurkolnak

A sportcsarnokban Kocsis Tibis pólóban melegítenek a KSE kézilabdacsapatának játékosai pénteken délután fél hattól. Ehhez pedig nem akármilyen zene szól majd, ugyanis a hangszórókból a lajosmizsei énekes dalait hallhatjuk majd a 18 órakor kezdődő Tatai HAC elleni meccs előtt. 

 Tibit egyre többen megállítják az utcán, és nagyon sokan írnak neki. Amint van egy kis szabadideje, igyekszik minden levélre válaszolni. – Sok gratulációt kapok, és nagyon jólesik, amikor arról írnak, hogy megérintette őket egy-egy dalom. Fontosnak tartom, hogy minden levélre legalább néhány szóval válaszoljak – tette hozzá Tibi, akinek a [email protected] e-mail címre bárki küldhet üzenetet.

A jóképű énekes természetesen nagyon sok lánytól kap levelet. Tibitől megtudtuk, egyelőre szabad a szíve, így a hölgyeknek van esélyük nála. - Nem igazán van ideálom. Leginkább a kisugárzás, a személyiség az, ami meg tud fogni. Most nagyon feszített a tempó a műsor miatt, rengeteget dolgozunk. A családomra és a barátaimra is nagyon kevés időm jut, így a szerelemre is.

A versenyzők erre a hétvégére ismét két dallal készülnek, egy magyar és egy amerikai slágerrel állnak színpadra. Tibi a hazai zenei palettáról egy gyors, dinamikus számot választott, a külföldi nóta pedig az egyik kedvence, melynek stílusa nagyon közel áll hozzá. Ennél többet azonban nem árulhatott el, a többi maradjon meglepetés a szombati adásig.

Kecskeméti színpadon is fellépne

Kocsis Tibi, aki két évig a Kulturális Központ munkatársa volt, elárulta, szívesen lépne fel Kecskeméten is. – Rengeteg koncertet szerveztem, amíg a városban dolgoztam. Szívesen állnék egyszer magam is a Kulturális Központ színpadán – mondta Tibi, aki már a legjobb öt közé énekelte be magát az X-Faktorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!