Kecskeméti tudósító

2011.11.10. 08:00

Hogyan parkoljunk limuzinnal? - fotó

Újabb olvasói tudósítás érkezett szerkesztőségünkbe, melynek beküldője egy rendkívüli méretű limuzin kecskeméti parkolását örökítette meg. <br>

Kecskemét központjában a körúton már egy jó ideje áll egy limuzin, ami nem gyakori látvány Kecskeméten – írja Zsolt nevű olvasónk. - Volt már rajta mikulás csomag is, de a tulaj elég kitartó, és köszöni szépen, marad, ahol leparkolt. Azt hogy szabályosan teszi-e, döntse el mindenki maga. A limuzinok parkolására mindenesetre nincs külön KRESZ szabály – írja olvasónk.

A Kecskemét központjában parkoló limuzin.

A Kecskemét központjában parkoló limuzin.
Hogyan küldhetem el a tudósítást?

  • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy

  • [email protected] e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
    A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.

    Legyen a tudósítónk!

    Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

    Íme az Önök történetei

    Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!