Kecskeméti tudósító

2011.12.19. 09:35

Ünnepi séta, bokáig érő falevélben? - fotók

Kecskemét - Idén megcsúszott kissé a lehullott falevelek eltakarítása, ugyanis karácsony előtt néhány nappal még mindig bokáig ér az elsárgult levélrengeteg Kecskemét utcáin.

Delmagyar.hu

A kecskeméti utcákat borító levélrengetegről kapott olvasói fotókat szerkesztőségünk. Tóth András fényképeihez csatolt levelében azt kifogásolja, hogy idén bizonyára vastag hórétegre számíthattak az illetékesek, ha ennyi falevél maradt a járdákon, de egyelőre nincs ami eltakarja. Mint arról korábban beszámoltunk, Kecskeméten összesen 112 ember van most összesen a falevél összegyűjtésére kijelölve, és mindannyian napi négy órában takarítják Kecskemét utcáit.




Legyen a tudósítónk!

Íme az Önök történetei

Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

  • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy

  • [email protected] e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
    A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!