Kék hírek

2013.11.04. 06:35

Tovább nyomoznak több nyugdíjpénztár ingatlanbefektetései kapcsán

Az offshore-hátterű cégek közbeiktatásával megvalósult ügyletek a gyanú szerint csaknem másfél milliárd forintos kárt okozhattak a befektetőknek, köztük az államnak.

MTI

Meghosszabbította az ügyészség annak a nyomozásnak a határidejét, amelyet több nyugdíjpénztár ingatlanbefektetései kapcsán indítottak - írja hétfői számában a Magyar Nemzet.

A cikk szerint az offshore-hátterű cégek közbeiktatásával megvalósult ügyletek a gyanú szerint csaknem másfél milliárd forintos kárt okozhattak a befektetőknek, köztük az államnak. Az ügyben különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt indult nyomozás a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) feljelentése alapján.

A lapnak [namelink name="Gyugyi Csilla"], a megyei főügyészség sajtószóvivője azt mondta: a Pest Megyei Főügyészség a Legfőbb Ügyészségnek tett előterjesztést a nyomozás határidejének további négy hónappal való meghosszabbítására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!