Kék hírek

2008.03.04. 20:26

Halálos baleset az M5-ös autópálya félegyházi lehajtóján

Meghalt a sofőrje annak az autónak, amely kamionnal ütközött, majd árokba csapódott kedden koraeste az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi lehajtóján.

Meghalt a sofőrje annak az autónak, amely kamionnal ütközött, majd árokba csapódott kedden koraeste az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi lehajtóján – értesült az Objektív Hírügynökség a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

A tragikus karambol este fél 7 körül történt. A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a Toyota Corolla le akart hajtani az autópályáról a kiskunfélegyházi csomópontnál, és amikor a lehajtóról rá akart kanyarodni az úgynevezett majsai útra, nem adott elsőbbséget egy Scania kamionnak, ezért összeütköztek.

Az ütközés ereje a személyautót az árokba lökte, a jármű sofőrje szörnyethalt, a férfi holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A rendőrségi nyilvántartás szerint az autó tulajdonosa egy 70 éves férfi, azt még vizsgálják, hogy ő vezette-e azt a balesetkor.

A helyszínelés és a mentés miatt teljes szélességében lezárták a majsai utat. A baleset az M5-ös autópálya forgalmát nem érinti.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!