Kitekintő

2013.09.30. 16:43

Kihívja maga ellen a sorsot Stohl András?

Egy rendezvényen sarkos véleményt fogalmazott meg a politikusokról és színigazgatókról, pedig eddig sem volt kegyelt.

borsonline.hu

Mintha saját maga ellensége lenne – sokan elmondták ezt már Stohl Andrásról, s ő is megfogalmazta korábban: meg kell, hogy tapasztalja a rosszat, fejjel kell mennie a falnak, hogy tanuljon belőle. Emlékezetes: 2000-ben árokba csapódott Mazdájával, két év múlva ittasan autóbalesetet szenvedett, 2006-ban kábítószerrel való visszaélés miatt gyanúsította a rendőrség. 2007-ben szabálytalan vadászat miatt vitték be a rendőrök, majd jött az a bizonyos nap, 2010. május 8., amikor frontálisan ütközött két autóval Budapest és Fót között.

Mióta kijött a rács mögül, sokkal visszafogottabbnak, szolidabbnak látni őt, nem hallani tivornyákról, közlekedési balesetekről. Úgy tűnik azonban, Stohlban mégis maradt valami régi énjéből, most is mintha fejjel akarna a falnak menni: a minap merész kijelentéseket tett. Stohl a Hét Olajfa Egyesület Vissza a jogállamot! című, ellenzéki beállítottságúnak nevezhető rendezvénysorozatának volt a vendége.

Stohl – a Vígszínház-beli esetleges igazgatóváltással kapcsolatban – a kultúra átpolitizálódásáról is beszélt: – Eddig okosabban csinálták, mint most, de ez abból fakad, hogy bármit meg lehet csinálni a kétharmaddal… Itt nincs határ. Ha el akarják venni a Nemzeti igazgatói posztját, elveszik. Ha el akarják venni Eszenyi Enikőtől a szín-házat, elveszik – szögezte le a színész - írja a Bors.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!